עדכונים

Tamar940

New member
תודההה

חזרתי אתמול מאילת וקרה לי משהו מזהה מבאס שם
הלכתי לקנות סופסוף את הדיסק של מארון
קניתי מדיסק קלאב וזאת שקית קטנה כזאת .. אז לא יודעת איךךך
פתאום .כשיצאתי מהקניון ראיתי שאין לי שקית ביד !
הלכתי חיפשתי בכל הקניון לא מצאתי -.- חח רק לי זה יכול לקרות

RC153

New member
עיתון "ידיעות אחרונות" טוען ששניים ממארון היו

השבוע בארץ !!! הם חבורת חמורים, בחיי

הנה החלק מהידיעה שמדבר על זה:
" זה כבר כמה ימים שרונה קינן מסתובבת בעיר לצד שני חברי להקת מארון 5, שהגיעו לצבור רשמים מארץ הקודש, והעולם שותק. חוץ ממנה זכו להעביר איתם דאחקות גם שלומי שבן ויובל שרף ואפרת גוש עם אלון קסטיאל, שבילו לצד השלישייה בכמה בעיר נחשבים בעיר."

והנה התיאוריה שלי:

1) מארון 5 לא התברכו באמיצות, עד כמה שידוע לי חברי הלהקה בהנהגת אדם הפחדן לא היו ממהרים לבוא לארץ בזמנים כאלה.
2) רונה קינן
באמת
בקושי אני יודעת מי זו
טוב שהם לא כתבו אבי ביטר או משהו ><
3) ג'סי לומד בימים אלו (עד כמה שידוע לי)
4) מאט בן 42 + אב לשניים ולא נראה לי שהוא יטוס 12 שעות עד לישראל בשביל להסתובב בברים
(ועוד עם רונה קינן
מי זאת
)
5) מארון הופיעו השבוע בהרכב מלא בלייב פעמיים - בדה ווייס ואצל אלן. + 12 שעות טיסה זה משהו כמו 3 ימים. הגיוני

6) אדם יקירנו מפחד מדבורים, כרישים, וציפורים, (וגם מטיסות!) אז הוא יטוס לפה 12 שעות
למדינה הזאת
לבד
כשהוא מופיע בדה וייס כל יומיים

7) אדם כל כך פופולרי, שאין מצב שאך אחד לא זיהה אותו ולא עשו מזה עניין, ורק ידיעות אחרונות גילו לנו. ואם זה היה אדם אז הם היו כותבים "אדם לוין" כולם מכירים אותו בשמו
8) עד כמה שהבנתי ג'יימס מופיע עם הלהקה שלו בימים אלה.
9)מיקי לא מת על ישראל (חולצה עם דגל פלסטין, זוכרים?) אז למה שהוא "יקפוץ" לכמה ימים דווקא לכאן כדי לשתות בירה או משהו ? (עם רונה קינן
באמתתתתת
)
10) בימים אלה יצא למארון סינגל חדש, והם מסתובבים בתוכניות ומקדמים אותו

הנה 10 טענות שלי למה מארון (או שניים מהם) לא יכולים להיות פה בשבוע הזה. למה אף אחד לא אמר על זה?
אם זה נכון - אני חוזרת בי מדברי + אני צנצנת

מה אתם חושבים ?

RC153

New member
נכון זה נשמע הזויי

אנ לא חושבת שזה בציניות, כי זה מדור כזה של רכילות, אבל זה נשמע לי ממש מטומטם. כאילו אף אחד בעולם או בארץ לא יודע על זה חוץ מהם........אולי הם התכוונו למישהו אחר :O

RC153

New member
נכון

אני באמת זועמת עליהם........בשבילם זו סתם עוד ידיעה צהובה שהם אוהבים לפרסם אבל יש אנשים שזה העולם שלהם |שטחיות|

למעלה