עדכונים...

עדכונים...

הוספתי רשימת מאמרים של חברים שכתבו הודעות מענינות בפורום לא הספקתי לעבור על הכול. אם מישהו יעזור לי בהוספת מאמרים מענינים שעדיין לא עודכנו אני אודה לו מאוד אופצית המאמרים קיימת בכל פורום בתפוז ואין סיבה שלא נשתמש בה פסטיבל הכליזמרים יתקיים בצפת ב6 7 8 באוגוסט, כ"ח כ"ט ל´ אב בימים שלישי רביעי וחמישי אנחנו ננגן ונופיע בשעות הערב ב"גן הקסום" לאחר מכן אל תוך השעות הקטנות של הלילה בסימטא צדדית באים הרבה צפתיים וותיקים יושבים איתנו, מעלים זכרונות,ומנגנים ניגונים. חשבתי לארגן מפגש משותף לחברי הפורום שלנו וגם לחברי פורום דתיים (שאני גם מנהל אותו) באחד הימים של הפסטיבל. כפי שהבטחתי בעבר כל חבר וחברה בפורום כליזמרים שכותב כאן ויבוא למפגש יקבל בלי נדר קלטת נגוני כליזמר במתנה ,מתנת האיש הישיש כמו כן רעיתי שתחי´ה תכין כיבוד קל ושתיה קרה למשתתפים. מי שמעוניין יכתוב לי כאן או בתיבת המסרים:)))

../images/Emo24.gif רשמנו את התאריכים

ובעזרת השם אנחנו נהיה שם . אולי זה המקום להמליץ לנו על מקומות לינה ?

מי שיוכל לעזור למגי שלנו:))

יבורך

שבוע טוב ר´ פראזניק../images/Emo13.gif)

אני אהיה עסוק בהופעות,אחרת תאמין לי שבשמחה הייתי בא. נשמח מאוד לראותך

מקומות לינה

רצוי להזמין כבר מעכשיו,כי אחר כך הכל כבר יהיה תפוס
אני ממליץ על מלון תל אביב,או "אסנט" שם זה זול, נקי ונוח וגם קרוב למוקד הארועים. נשמח מאוד לראותך אריאל

רותם 19

New member
מפגש בצפת? :))

איש- אתה כבר יודע שאני ממש ממש בעד לגבי עזרה עם טרמפ- נראה לי שכבר אין מקום באוטו של אמיתי (וגם לא נראה לי שממש היית רוצה לבוא...) סורי... איש- תעדכן מתי ניפגשים...

עדיין רותם../images/Emo13.gif

עוד לא קיבלתי את התוכנית של ההופעות.אני מציע את יום רביעי כ"ט אב 7 באוגוסט בשעה 7 בערב ב"גן הקסום" אם ההופעה שלי תתחיל ב8 וחצי יהיה גם זמן לקבל את החברים. בכל מקרה אריאלה (זוגתי שתחי´ה) תהיה במקום והיא תקבל את האורחים היקרים ותביא אותם אלינו הביתה:)) לחברים שלא יודעים היכן אנחנו גרים נא לשלוח לי מסר ואני אכוון אותם:)))

למעלה