עדכונים.

ההופעה ב-AMA.

טקס פרסי המוסיקה האמריקאית יתקיים ב-23 בנובמבר ויועבר בשידור חי בערוץ !E (עדיין לא ידועה השעה). למרות שבפרסומת היא לא מוזכרת, הלהקה אכן תופיע (עדיין לא ידוע עם איזה שיר). השנה אין ללהקה שום מועמדות - בשנת 2006 הן היו מועמדות בקטגוריות להקת הפופ של השנה וזינוק השנה.

מצעדים.

נכון לעכשיו, האלבום מכר יותר מ-450,000 עותקים (152,808 בארצות הברית ו-47,046 בבריטניה). אין ספק שמדובר באכזבה גדולה לשני הצדדים - הלהקה וחברת התקליטים, אבל יכול להיות שיהיה שיפור בעקבות ההופעה ב-AMA, הופעות נוספות המתוכננות עבור הקהל האמריקאי, ואיך לא, סיבוב ההופעות, עליו אכתוב בהמשך. Whatcha Think About That, שהוצאתו כסינגל התבררה כטעות, יצא מכל המצעדים בהם הופיע - ארצות הברית וקנדה (כן, שני מצעדים). I Hate This Part, לעומתו, הפתיע מאוד כסינגל שלא תלו בו יותר מדי ציפיות, אבל נכנס לעשרים הגדולים של מצעדים רבים, ביניהם המצעד הבריטי בו הוא כרגע במקום ה-20 - המיקום הנמוך ביותר של הלהקה עד היום, אבל צפוי להשתפר.

כי זה שיר ממש יפה!!!הרבה יותר מה-WIGU

למרות שיש לו מסר מגניב והוא קליט אבל עדיין משהו בו לא גורם לי לרצות להגיד וואו....

סיבוב ההופעות.

מ-Pop Justice דווח על מכירות טובות לא פחות מאשר בסיבוב ההופעות הקודם - הראשון, למעשה. אני בקשר עם שני מעריצים - ג'ון מבריטניה וגמה מבריטניה, שאישרו שמעריצים רבים קנו כרטיסים. ההופעה הראשונה תתקיים ב-Aberdeen Exhibition and Conference Centre שבסקוטלנד (4,700 מקומות) ב-18 בינואר, וכצפוי, ג'ניפר הדסון ביטלה את השתתפותה בה, ולמעשה, את השתתפותה בכל ההופעות, בעקבות הטרגדייה הפקדה את משפחתה (לכל התוהים, היא ביטלה גם את יחסי הציבור של אלבום הבכורה שלה, Jennifer Hudson, שיצא ב-27 בספטמבר, הגיע לזהב תוך שישה שבועות והיה אמור אף הוא "לגרור" אחריו סיבוב הופעות).

Physical דלף.

בעבר עלו באתר של ניקול כמה שניות ממנו ואתמול הוא דלף במלואו. הוא הופק על ידי טימבאלנד שגם מתארח בו ולדעתי הוא די סתמי, אבל מעניין מה ייקרה עם האלבום שלה.

Aeon

New member
תודה על העדכונים../images/Emo70.gif

הפורום על סף גסיסה...

בבווללי

New member
בגלל זה צריך להמשיך לכתוב....

יש להם כול כך הרבה הופעות עידכונים והצבעות למקומות ואף אחד לא כותב יעללה פורום להיתעוררר : )

funky Doll

New member
פרק קורע

הן הרגו אותי עם האוכל הזה או מה שזה לא יהיה .! מחכה לפרק הבא

בבווללי

New member
מישהו יכול לתת מידע ?

כאילו בכללי על הדולז :) מה הלוח הופעות שלהם אכשיו ? מה הם יופיעו בטקס מוסיקה האמריקאית שיערך ב 23 ? איזה שיר אכשיו הם יתחילו לקדם ? מה קורה עם הדיסק והכול ? ... תודה [:

למעלה