הנה ראיון קצר של הילארי ממגזין OK אוסטרליה,שבו הילארי מדברת על מייק. הכתבה מ- 18/2 ....תרגמתי אותה ממזמן אבל משום מה שכחתי לפרסם
טוב נו...עדיך מאוחר מאשר אף פעם
--------------------OK: האם את מתגעגעת לחבר שלך, מייק? היל: טוב, אתה יודע מה כש...עזבתי את הפלאפון שלי במכונית בבריסבן ולא הצלחתי לדבר איתו, זה נראה כאילו שלא דיברנו כבר שנים. וכאשר אני סוף סוף לוויתי מישהו טלפון בכדי להתקשר אליו הוא היה כמו, ' עמדתי למות!' הוא באמת בן אדם טוב, באמת איזון מצוין בשבילי. עם העבודה שלי, שאני לפעמים קצת משתגעת! הוא מאוד עוזר לי.OK: הוא נראה מאוד גאה בך, הוא מדבר על נדיבות הלב שלך וכ'ו.... : היל: הו..אנשים לא צריכים לדעת את כל מה שאני עושה. אבל יש דברים מסויימים שאני רוצה שיותר אנשים ידעו עלייהם. אני דואגת לילדים נזקקים, שיהיה להם אוכל, אני עושה דברים עם ילדים עם מטרה בכל פעם, כמו כן, אני מבקרת ילדים בבית חולים..וכ'ו..OK: הוא גם אמר שאתם נעשיתם רציניים. האם את מתכוונת להצטרף למתקפת ההריון של המפורסמים? היל: הו, ממש לא! אני לא מתכוונת שום הריון בזמן הקרוב. אבל הוא באמת פנטסטי!.
תמונות שער של הילארי במגזין "Elle" מיפן. הגליון של המגזין יתפרסם כבר מחר ביפן. ----------- +הילארי נמצאת כעת ביפן! הילארי הופיעה היום בטוקיו F.M והיו שם הרבה מעריצים אשר צפו בה!