עדכונים!!

tali44

New member
עדכונים!!../images/Emo168.gif

טוב, אז מידי פעם יהיו שירשורי עידכונים, אם יהיו דברים חדשים...

tali44

New member
פרימיירה לסווני טוד. [??]

אני ממש לא מבינה אם הכוונה לפרימיירה פרימיירה, או שזה סתם קידום לסרט...
כאילו לא נראה לי שהם התכוונו לפרימיירה של ממש שהקרינו בה א הסרט, אני בטוחה שלא. בכל מקרה, הנה מה שהיה כתוב באתר- Johnny-deep.Org. Last Monday evening was the premiere of Sweeney Todd in New York City at the Ziegfeld Theatre! The red carpet event attracted over five hundred celebraties. Johnny was dressed to the nines and looked wonderful and pleased. Johnny had actually arrived in New York on Sunday December 2nd where he met with Stephen Sondheim and Tim Burton for a private screening of the film. After the premiere Johnny,Tim and Cohen attended the afterparty at The Four Seasons restaurant until about one in the morning.
והנה התרגום: ביום שני בערב הייתה פרימיירה של סווני טוד בתאטרון זיגפלד, ניו יורק. בשטיח האדום היו למעלה מ- 500 סלבריטאים, ג'וני היה לבוש נהדר והיה נראה מרוצה. למעשה, ג'וני הגיע לניו יורק ביום ראשון, 2.12 והוא פגש שם את סטפן ואת טים ברטון להקרנה פרטית של הסרט. [??] אחרי הפרימיירה ג'וני, טים וכוהן (כנראה הכוונה לסשה בארון כהן) 'חגגו' במסעדת "ארבע העונות" עד משהוא כמו 1 בלילה.

tali44

New member
תמונות מיום א' - 2.12

באותו יום שג'וני הגיע לניו יורק. והנה ג'וני טים והסטפן הזה, מי שזה לא יהיה...

tali44

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo83.gif../images/Emo83.gif../images/Emo83.gif

ג'וני וסאשה בארון כהן? זה סשה?

tali44

New member
../images/Emo83.gif

עכשיו, אם זה לא הוא אני יצא ממש מטומטמת... אז זה זה מהרולינג סטונס? הגיטריסט...? [שחכתי את השם] כי הוא ממש דומה לו, לא?

DOLLS GIRL

New member
אממ ממש נראה לי שזה הוא

לא אהבתי את המראה של ג'וני פה
יותר יפה לו בתמונות למעלה עם הכובע

tali44

New member
לא יודעת אם יהיה כזה.

כאילו כמעט בטוח שכן, לא אמרו על זה משהוא רישמי אבל זה מאד הגיוני שיעשו את כולם באריזה אחת. פשוט נחכה קצת, ונראה מה קורה עם זה...

blip1

New member
היום יוצא?

וואי יופי! שנה עד שיצא...יאללה עפתי לקנות אותו...

למעלה