עדכונים

פ א ז ל

New member
עדכונים ../images/Emo13.gif

בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את פאזל האביר והנסיכה (3000 חלקים) קשה מאוד אבל תוצאה מוצלחת בגלל שהוא כהה הוא קשה גם לצילום ומראש אני מתנצלת על איכות הצילום, חלק מהתמונות צולמו בפאלפון כי הדיגיטאלית עשתה לי שביתה

פ א ז ל

New member
הכנות לאריזה

חומרים דרושים: צינור פלסטיק ומסקנטייפ אגב, הפאזל הורכב על מפת פלסטיק שקופה שקניתי באייס (גזור במקום מחיר לפי מטר) כך שהפלסטיק מגן על הפאזל בגלגול

123נעמי

New member
כל הכבוד

לארגון ולאריזה הפאזל נראה מאוד קשה ויצא יפה מאוד יש עוד מקום על הקירות בשבילו?

פ א ז ל

New member
קשה מאוד מאוד!

בעיקר בגלל העובדה שהוא מאוד כהה האור נבלע בו וצריך מנורה ממש חזקה במשך היום לא יכולתי להרכיב כי אור היום השתקף בפאזל הדרך היחידה להרכיב הייתה בלילה עם כל המנורות באיזור דולקות ועוד מנורה אחת של 150W על איזור ההרכבה

123נעמי

New member
אצלי זה ההפך

נוח לי יותר להרכיב חלקים כהים באור יום בכלל.... נעים לי יותר להרכיב פאזל באור יום אור המנורה על הפאזל בערב מאוד מפריע לי זה מסנור ואני לא רואה כלום

פ א ז ל

New member
במקרה הזה בלתי אפשרי

פשוט אי אפשר היה להרכיב באור יום האור היה נבלע בפאזל והכל נראה גוש שחור לא הייתה לי ברירה אלא להרכיב בלילה

jocie1

New member
../images/Emo127.gif בהחלט פרויקט ראוי לכבוד.

איזה סוג / גודל צינור פלסטיק? האם הפלסטיק חלק, הסוג שאיתו אוטמים חלונות או סביב חלונות עם מסקינגטייפ? יופי של צורת איכסון. האם התמונה ימוסגר?

פ א ז ל

New member
קדימה לפרוייקט הבא ../images/Emo57.gif

פאזל של בריאת האדם 13,200 חלקים חברת קלמנטוני זממתי עליו כבר המון המון זמן (היה כזה 12000 של RAVENSBURGER לפני שנים) וכשקלמנטוני הוציאו אותו הזמנתי אותו במיוחד ואני שמחה שחיכיתי כי האיכות נפלאה והפאזל מחולק לשישה חלקים אם הייתי מרכיבה את הישן יותר בטח הייתי מתייאשת

MEGA GAME3

New member
אני עשיתי של 5000...

חילקו את הפאזל,לפי דעתי,ליותר מדי חלקים (כ-2000 לכל חלק). מקווה שתהנה מעשיית הפאזל ותראה תמונות בהמשך.

123נעמי

New member
זה נקרא מבצע../images/Emo3.gif

איזה יופי של מבצע לקחת על עצמך 13200 חלקים... ענק - כל הכבוד לך
מה יהיה גודל הפאזל הסופי? חלקים B F נראים באמת מאוד קשים אבל את תתגברי
לא להתיאש רוצים לראות ולשמוע דיווחים לאורך כל הדרך שיהיה המון המון בהצלחה

jocie1

New member
בהצלחה רבה

זוהי פרויקט באמת 13200 חלקים, לעומת הנשיקה...בחירה טובה לדעתי להתחיל אם האזורים הכי צבעוניים כוללים את הכהים ולהשאיר את הבהירים לסוף. דרך אגב זוני שיטת העבודה שלי גם כן. להתחיל עם הצבעוניים. הצבעים הכהים מצאתי שרק באור יום מלא כשהאור בא מהצד או עדיף מאחור אפילו תאורה תחתית חזקה, מלמטה, אחרת התאורה עליונה נבלעת בחלקים ו/או מסנוורת. בלילה עובדת עם החלקים הבהירים יותר עם תאורה עליונה וישיר מעל שולחן העבודה. מענין לראות את ההתקדמות...

ssyוM

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo50.gif

פאזל מדהים ... נשמח לשמוע חוויות ...מיסי שזוממת...

ציפי 100

New member
מה את עושה עם הפאזל

היי,מה את עושה עם הפאזל בסוף ? הוא ממש גדול!!! ומה זאת אומרת מחולק ל 6 חלקים ביי ציפי

פ א ז ל

New member
מקווה לתלות אותו ../images/Emo13.gif

נראה כמה גדול הוא יהיה ואיך אפשר יהיה להדביק ולתלות אותו וכמובן איפה... לי בבית אין מקום

ציפי 100

New member
הגודל צריך להיות כתוב על הקופסא

כל הכבוד על האומץ להתחיל דבר כזה לכל חלק יש מסגרת ???

למעלה