עדכונים...

עדכונים...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Hi Everyone, I'm So glad that i finally find a time to write here... טוב אני לא אלאה אתכם... מה שלומכם?? אתם לא מבינים איזה מזג אוויר יש כאן... אז אני לא אחשוף את מקומי המדויק רק אגיד שזה צפונית מזרחית לניו יורק, אז ככה ביום שישי כשנחתתי היה פה גל חום מטורף!! 40 מעלות עם 70 אחוזי לחות בערך חשבתי אני מת... הייתי בטוח שאני בורח מהחום!! ואז זה המשיך גם ככה קצת בשבת אבל אתמול התמונה כבר השתנתה לגמרי, התקרר והתחיל לרדת גשם.. כרגע יורד גשם וקר בחוץ. אני עם ז'קט ומכנס ארוך ופשוט קר!! חחח אתם בטח מקנאים בי אני בטוח... מחר מגיעים החניכים של המחזור השני וכולנו כאן מתרגשים ומכינים להם מלא דברים.. יש פה אגם מדהים ומשלחת מדהימה מישראל, שכוללת בתוכה כמה בחורים חתיכים שסוף... יש פה צוות אגם שמורכב גם מישראלים וגם מאמריקאים הישראלים חתיכים שבא למות איזה גוף!!! יואו.... חחחח בקיצור אני חייב ללכת... אז שיה

חחחחחח חחחולה עליך סרוג ועל התיאור...

הדרמטי שלך. כאן החום מתיש אבך ב"ה שיש מזגנים שמקררים. המזג אויר האמריקאי משוגע, אני רק מקווה שתחזור ארצה שפוי נשמה. סחתיין על החתיכים, יבלת אותם על מגש של כסף, רק תבחר את שאהבה נפשך. חחחחח לא סתם נשלחת למחנה הקיץ הזה. זו ההזדמנות, רק שלא תפספס... אגב, יש לך גאיידר? אם כן יהיה לך יותר קל למצוא את ההומו המתאים לך בלי להיות מובך... תהנה אחינו היקר, שיהיה לך מחנה קיץ נפלא, עמוס חוויות ושופע חיוכים. מתגעגעים אליך ומצפים לשובך בקרוב ל... ארץ הקודש. אוהב מכל הל-

אנחנו כמעט שכנים ../images/Emo13.gif צפון מדינת ניו יורק

נושק לחבל אונטריו (קנדה) בו אני נמצא. לא רחוק מבאפאלו. הזהרתי אותך בנוגע לחום הנורא. גם אצלנו מזג האוויר נעשה נוח, אבל לא צריך להגזים, אני עדיין הולך במכנסיים קצרים וסנדלים. כאן הגשם לא בהכרח בא עם קור. תהנה מהאגמים, אתה באיזור שבו יש 10% מכל המים המתוקים שבעולם. אם תגיעו למפלי הניאגרה, נהיה ממש שכנים ...

למעלה