עדכונים

Mrs Brightside

New member
מארון יופיעו בגראמי!

טוב לא בדיוק בטקס, אבל באירוע הצגת המועמדויות לגראמי...גם משהו

האירוע יערך ב05/12 יום רביעי, בנאשוויל..

קישור

RC153

New member
The Voice:בעונה הבאה סילו וכריסטינה לא ישתתפו

במקומם יהיו שאקירה ואשר. אני הייתי מעדיפה לראות את אדם עם קייטי פרי או מישהו נחמד כזה

[נכון שמפורסמים "נפגשים" עם מפורסמים אחרים או משתתפים איתם בשיר או מצטלמים איתם אז הם כאילו מכירים אותם?! איזה מרגש זה לראות מפורסם שאת אוהבת עם מפורסם אחר שאת אוהבת ?! זה כאילו הם מכירים ואת מכירה את שניהם ביחד ואת מתלהבת
או שזו רק אני ? :D בגלל זה הייתי רוצה לראות את אדם עם קייטי
החלום שלי זה לראות את אדם מצטלם עם ברנדון פלאוורס
טוב, חפרתי XD]

מקור:

[URL]http://perezhilton.com/category/adam-levine[/URL]

Mrs Brightside

New member
שני האלבומים האחרונים של מארון הגיעו למעמד

זהב ופלטינה בפילפינים :)..(מישהו יודע כמה זה בדיוק בדיסקים?
)

גם OVEREXPOSED וגם HANDS ALL OVER ..

כל הכבוד!

Mrs Brightside

New member
אדם מצטרף ל50 סנט בשיר החדש שלו

הוכרז בעיתון קומפלקס שאדם יצטרף לפיפטי בשיר שנקרא "אבהות" Faterhood". זה האלבום החמישי של פיפטי שנקרא "50 סנט: מלך הרחוב האלמותי". השיר עתיד להשתחרר ב13/11...

(It was announced by Complex Magazine that Adam will feature in new 50 Cent song named ‘Fatherhood’. This is rapper’s 5th album named “50 Cent: Street King Immortal” and is set to release on November 13, 2012. Album will also feature names like Alicia Keys and rapper Dr. Dre.)

לאאאאא..אני לא סובלת את פיפטי סנט
, אדם למה הו למה?!

RC153

New member
אני גם לא סובלת אותו

והשם של השיר זה "ממש" אדם
אני תמיד אומרת שכשהוא יהיה אבא הוא יריב עם הילדים שלו על הצעצועים

Mrs Brightside

New member
"כריסיטינה תתגעגע לאדם לווין"

כריסטינה אגילרה ואדם לווין אהבו למתוח את שאר שופטי התכנית.

הזמרת של "הגוף שלך" ("Your Body") הודיעה לאחרונה שהיא תיקח הפסקה מהתכנית בעונה הבאה, כדי להתמקד באלבום החדש שלה, וכריסטינה מודה שעזיבת התכנית תהיה "מרירה מתוקה" בגלל שהיה לה כ"כ כיף עם שאר המנטורים.
היא אמרה לחדשות E! : " זה מריר מתוק. אני כ"כ נהנתי להיות שופטת בקבוצה שלי ב"The Voice" וברגע זה בעונה השלישית, כל השופטים באמת נקשרו אחד לשני".
"כשאני ואדם בהפסקות מהצילומים, מאחורי הקלעים, אתה יודע, אנחנו כותבים באופן גדוף (לא הבנתי למה הם התכוונו) על כל הקרוואן של בלייק שלטון כשהוא מנמנם בפנים. זה כאילו שבאמת נהפכנו לאח ואחות. אנחנו משתוללים ומשחקים. זה הולך להיות חסר לי.."

קישור לראיון כולו

RC153

New member
אויי........ממש מסכנה
רחמים

הורגים אותי איך שהם מתייחסים לבלייק,(סי לו מה זה מיותר שם
) הוא כזה אהבל
ואני אוהבת שאדם מציק לו

RC153

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא אמרה שהם היו

כותבים על בלייק עם השפתון שלה כשהוא נימנם