עדכונים 27.5

theone24

New member
מיללי סיירוס על שער מגזין הבילבורד

הילדה החביבה התבגרה ומנסה לשדר תדמית בוגרת ומשוחררת יותר. הנה קטע קצר מהראיון איתה. על הקליפ שהיא עשתה לשיר שלה,Can’t Be Tamed- רגע לפני שהקליפ שוחרר מיילי אמרה למגזין "אתם הולכים ,כאילו,למות כאשר תראו את כלוב הציפורים בגלל שזה מטורף! שמתי 30 רקדנים בפנים,עץ וקן ציפורים,פשוטו כמשמעו. זה מטורף,אני בהחלט הולכת לעשות דברים כאלה בעתיד." על הטעם המוזיקלי שלה- "אני בכלל לא מאזינה לפופ, דבר שמאוד מוזר למישהי שיוצרת מוזיקת פופ. בת דמותי בת ה-13 הייתה מרביצה לבת דמותי בת ה-17 וצועקת עליה שהיא מכרה את עצמה! אבל למעשה זה לא מה שזה. זאת לא מוזיקת דאנס בסגנון: ‘אוו, אני במועדון וכולם מסתכלים עליי‘, אלה זה באמת אומר משהו. אני לא יושבת כאן ומנסה למכור יוקרה וזוהר...בגלל שאף אחד לא חיי חיים כאלה. הרבה שירי פופ הם סופר שיטחיים,אבל המוזיקה הזאת לא." על ההשראות שלה- "בכל דבר - בבגדים שאני לובשת או בדרך שאני רוצה להיראות - זה לא מתוכנן. גם בוודיאו,היה לי תקציר, אבל מעבר לזה, מה שבא,בא. לא הייתה לנו כריאוגרפיה חקוקה באבן בגלל שלא רציתי שהתוצאה הסופית תראה מזוייפת ומאולצת. כל דבר בחיים צריך לבוא בטבעיות או שאני מרגישה שזה כבר נעשה." על הסדרה Glee- "ברצינות? מחזמר? אני פשוט לא יכולה. מה אם זה היה בחיים האמיתיים ואני הייתי צועדת ברחוב ופתאום פוצחת בשיר על כמה שאני אוהבת נעלים? (צוחקת) זה בהחלט היה מקבל צפיות ביוטיוב."

candyheart

New member
נשמעת קצת ביץ' פה../images/Emo12.gif

ודווקא לא נראה לי שהיא באמת כזאת...מלגלגת על מוזיקת פופ,על סדרות טלווזיה...מתלהבת שהיא "איכותית". לא ציפיתי ממנה. והפוזות ה"רציניות" שלה במגזינים תמיד נראות נורא מאולצות.

Bright Unicorn

New member
לגמרי מאולצת

אני לא מבין איזה סיפור היא חושבת שהיא מוכרת עליי זה ממש לא עובדת. מעידה על עצמה בדיוק את ההיפך הגמור ממה שהיא.

על מי היא עובדת? איכס. היא מעוררת בי

חשק להקיא. סרחה,מרגיזה ומעפנה שעושה שירי וואנבי בריטני-טיילור סוויפט. שתיעלם.

למעלה