עדכונים 20.7

בריטני וכריסטינה דיברו בטלפון ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

הנה מאמר מ"שיקגו סאן-טיימס". הבנתי בערך אז אם מישו יכול לתרגם במדויק

For years, one of the hottest ''feuds'' in the music world was the rift between former Mickey Mouse Club members Britney Spears and Christina Aguilera. Now, however, it sounds like the two pop divas have made peace -- and a source close to Aguilera tells me it's likely the singer's pending motherhood (which she has yet to confirm) has something to do with it. Here's what we know: Aguilera reached out to Spears, and the two reportedly have spoken on the phone, e-mailed a lot and smoothed things over. So much so that Spears is both hosting the upcoming Las Vegas opening of the LAX nightclub (in which Aguilera is a part owner) and supposedly has agreed to contribute to the proposed CD of original lullabies Aguilera is developing. Other musical celebrity moms said to be on Aguilera's ''wish list'' of collaborators include Madonna, Celine Dion, Faith Hill and even Gwyneth Paltrow. Though the Oscar winner isn't an established singer, per se, she did croon tunes pretty admirably in ''Duets'' -- and, after all, is married to Chris Martin of Coldplay. Source: Chicago Sun-Times​

xtina 4 ever

New member
מגניב..../images/Emo210.gif

אם הבנתי נכון, כריסטינה גם תגיע לאירוע הפתיחה של מועדון ה-LAX בלאס וגאס יחד עם בריטני.

DAN1EL

New member
לא אמרו את זה ../images/Emo97.gif

אמרה שכריסטינה היא חלק מהבעלים של המועדון הזה. אם זה נכון אולי היא באמת תגיע. אבל לא אמרו שהיא תגיע. ממתי כריסטינה היא שותפה עסקית במועדון לילה? מה קורה פה?

NoWords

New member
אין מצב.

עד שאני לא רואה אותן מסתובבות יחד בפאפארצי או משהו כזה- אני לא מאמינה שהן ככה בקשר. משחקות אותה בסט פרנדס פתאום. ובטח שלא בריטני תשתתף פתאום באלבום של כריסטינה, זה הכי לא קשור לכלום!

DAN1EL

New member
מילא דיברו בטלפון, ../images/Emo97.gif

אבל יש כל כך הרבה דברים חדשים בידיעה הזאת שאני לא מבין מאיפה הם צצו! כריסטינה שותפה בבעלות על המועדון LAX בלאס וגאס? כריסטינה מוציאה אלבום של שירי ערש מקוריים (WTF?!) שיתארחו בו חוץ מבריטני גם מדונה, סלין דיון, פיית' היל וגווינית' פאלטרו (כל שם ושם כאן יותר לא צפוי מקודמו, במיוחד האחרון)?...הא? אם הידיעה הזאת נכונה באיזשהי אופן אני אהיה נורא מופתע. נצטרך לחכות ולראות לאן הדברים האלה מתפתחים. אני אישית מעדיף שזה לא יהיה נכון.

xgirl25

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

בדיוק בגלל זה הידיעה כולה נראית שקרית... בכל מקרה האלבום הזה נשמע נורא, נקווה שזה לא ייצא לפועל

xtina 4 ever

New member
לא נראה לי שזה אמיתי...../images/Emo210.gif

אבל הכל יכול להיות. בכל מקרה, לא אהבתי.

NoWords

New member
זה לא הסינגל.

פשוט מדי. עלוב מדי. ראיתם את העטיפה של CM - הם לא ירדו לכזאת רמה עכשיו

DAN1EL

New member
פוטושוט חדש בקרוב ../images/Emo97.gif

כריסטינה הצטלמה לעיתון לא ידוע. יש מצב שזה "מארי קלייר" ויש מצב גם שזה "גלאמור". אמרו שהיא לובשת שמלה לבנה, שפתון אדום (כרגיל) ושיער ארוך-גלי, ונראית מדהים. בתמונות היא מסתירה את הבטן שלה כל פעם עם אובייקט אחר
שכחתי את השם של הצלם. אברהמס משהו. בכל אופן, זה ממקור אמין, מישהו שכותב ב-LD ותמיד יודע הכל לפני כולם. לא הבנתי אם היא בשער או לא.

NoWords

New member
אשכרה הדחקתי את המוטציה

הזאת ועכשיו החזרת לי אותה
תודה
!

למעלה