עדכונים קטנטנים
T tali44 New member 24/4/12 #3 ג'וני הצטלם עם ההרכב "2Cellos" שלמיטב הבנתי הם הצטלמו אחרי התכנית של אלטון ג'ון בשישי שעבר. (????)
A adi dion New member 24/4/12 #5 כןןןן ג'וני היה בוגאס בהופעה של אלטון! XD והתלהבתי כמו מפגרת כי אלטון מופיע איפה שסלין מופיעה, עכשיו היא בחופש. מעניין אם הוא היה פעם גם בהופעה שלה אה, היי לכם!
כןןןן ג'וני היה בוגאס בהופעה של אלטון! XD והתלהבתי כמו מפגרת כי אלטון מופיע איפה שסלין מופיעה, עכשיו היא בחופש. מעניין אם הוא היה פעם גם בהופעה שלה אה, היי לכם!
T tali44 New member 24/4/12 #6 אהההה, איזה תרגום עילג!! כי היה כתוב " Elton John show" והרי גם כותבים את זה על תכניות טלוויזיה. ואני כמו סתומה לא קישרתי שיותר מתאים לאלטון ג'ון להופיע מאשר לעשות תכנית טלוויזיה. מגניב לו שהוא היה בהופעה של אלטון!
אהההה, איזה תרגום עילג!! כי היה כתוב " Elton John show" והרי גם כותבים את זה על תכניות טלוויזיה. ואני כמו סתומה לא קישרתי שיותר מתאים לאלטון ג'ון להופיע מאשר לעשות תכנית טלוויזיה. מגניב לו שהוא היה בהופעה של אלטון!
A adi dion New member 24/4/12 #7 חחחחחחחחח תיארתי לעצמי שזה מה שהיה כתוב אם כתבת ככה, הם באמת היו צריכים לכתוב concert
T tali44 New member 24/4/12 #4 ג'וני יתארח בתכנית של אלן דנג'רס בחודש מאי! עדיין אין תאריך מדויק, אבל אני חולה על אלן, היא פשוט גדולה ובטוח הולך להיות מצחיק!!!
ג'וני יתארח בתכנית של אלן דנג'רס בחודש מאי! עדיין אין תאריך מדויק, אבל אני חולה על אלן, היא פשוט גדולה ובטוח הולך להיות מצחיק!!!
T Touched By Angels New member 24/4/12 #8 !!! רציתי להעלות את התמונות עם המעריצה/2 צ'לוז/בהופעה של אלטון ג'ון/זה על אלן דג'נרס כבר שבוע שעבר אבל אני עצלנית. אז תודה
!!! רציתי להעלות את התמונות עם המעריצה/2 צ'לוז/בהופעה של אלטון ג'ון/זה על אלן דג'נרס כבר שבוע שעבר אבל אני עצלנית. אז תודה