עדכונים על עפרי

meravhs

New member
עדכונים על עפרי

עפרי סובלת מיתר לחץ דם כנראה כתוצאה מההידרוצפלוס בעקבות דימום מוחי, השאיפה היתה שאחרי ביצוע ניתוח שנט לחץ הדם יתאזן (מה שלא קרה). עכשיו בודקים אפשרויות אחרות: כליות - יש לה כליה אגנית קטנה יותר מהשנייה, לרוב זה לא יוצר בעיות, אך מכיוון שזו כנראה סיבת הלידה המוקדמת אז עושים הרבה בירורים בנושא, אפשרות שלישית והכי פחות רלוונטית זה הדוקטוס, שכנראה לא נסגר לחלוטין מה שמשבש את זרימת הדם. עפרי מטופלת בתרופות, אך בפעמים שבדקנו לה לחץ דם היא לא היתה מאוזנת, מה שהטריד את הרופאה וחשבה אולי להגדיל לה מינון, עכשיו אנחנו צריכים לקנות מד לחץ דם לפעוטות (דיגיטלי), מצאנו מישהו בת"א, נצטרך ליסוע לבדוק עם עפרי ולקנות את המכשיר. לגבי העבודה שלי, אני גרפיקאית במקצועי, אירוני שאני אף פעם לא מוסיפה אייקונים או מקשטת את ההודעות שלי, בתור התחלה קניתי פקס, ואני מחפשת מקינטוש (כנראה יד שנייה). ראיתי את כל התמונות של כולם ובהזדמנות אשלח תמונה של עפרי. יום טוב לכולם מירב

הרבה בריאות ../images/Emo57.gif

נקווה שעפרי לא תסבול יותר מדי מכל הטיפולים והתרופות שתיקח... נחכה לבשורות טובות ולתמונות כמובן!! תחזיקו מעמד והרבה
לעופרי הגיבורה!!

מירב, איזה סיפור...

יתר לחץ דם? לתינוקת? מילא לזקנה כמוני... אגב, בכמה מתבטא ל"ד גבוה לתינוקות? איזה תרופות היא מקבלת? מקווה שתמצאו את הסיבה ללחץ הדם, מאוד חשוב לטפל בו. וחוץ מזה איך עפרי?

מירב ועופרי

מצטרפת לברכות של אינה, ברגע שתדעו ממה הלחץ דם הגבוה הטיפול בטח יהיה פשוט יותר. מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר אמא של עופרי

למעלה