"עדכונים" + סתם חידה..

1Shir

New member
"עדכונים" + סתם חידה..

1. עינת אמרה לי שדייויד דוכובני הוא זה שהביא את מימי רוג'רס (דיאנה פאולי, למי שניסה להתעלם ולהדחיק) לסדרה בעקבות סרט שבו הם שיחקו יחד.. אז "חקרתי" ומצאתי שהסרט היה בשנת 1991 ושמו The Rapture, מי שירצה עליו פרטים בטח לא יתקשה למצוא... 2. כחלק מכתב ההגנה שלי על דיאנה פאולי העליתי את זיכרוני העמום שהשחקנית היא מזל דלי ובדקתי ואכן כך- 27/1/56. טענתי היא שגם דיאנה באופי שלה היא אחד ממזלות האוויר, מכיוון שהיא כן לקחה את ההחלטות הנכונות בסופו של דבר, וכי יש בשפת הגוף שלה משהו עדין ולא אכפת לי מה תגידו
... 3. חידה קטנה: בפרקים Little Green Men ו- How The Ghosts Stole Christmas נאמר למאלדר דבר דומה באופן דומה. מהו הדבר הזה, וע"י מי נאמר לו בכל אחד מהפרקים?.. מעניין אם מישהו ידע...

1Shir

New member
בהשראת מאיר.. אזכיר על מה הפרקים

שבחידה.. הראשון הוא הפרק הראשון בעונה השניה, שבו יוצא מאלדר לפורטו ריקו אם אני לא טועה, למקום מועד להריסה שבו התקבל באמצעות לוויין שדר חייזרי.. הוא קיבל את הטיפ הזה מהחבר קונגרס שהוא בקשר איתו.. בעיקרון תיקי האיקס סגורים ומאלדר תקוע בהאזנות על הרשעות של עבירות כספים וכדומה והוא די מסכן.. לכן אין לו בעיה לברוח לסקינר באמצע.. השני הוא הפרק מעונה 6 שבו בחג המולד מתגנבים מאלדר וסקאלי לבית רדוף רוחות, ננעלים בפנים ועוברים הרפתקאות רבות לאורך כל הפרק.. אני בטוחה שמי שראה- זוכר..

aerynsun

New member
לדיויד ולמימי יש שני סרטים שהם

עשו ביחד. אבל אין לי מושג את שם הסרט השני לגבי החידה--- אני לא זוכרת. אבל בטח משהו על זה מולדר פסיכופט או משהו על זה שחייזרים כן קיימים או 'האמת, נמצאת אי שם'

Gilliana

New member
מצטערת יקירתי...

קראתי שוב את שני הטרנסקריפטס ואין לי מושג למה התכוונת - אז או שאני באמת לא במיטבי היום או שאני לא קולטת למה התכוונת. אפשר אולי רמז? ודרך אגב סתם הערה - The ghost מאד מזכיר לי ברעיון הכללי את ביטלג'וס. מכיוון שזה פרק שלא ראיתי המון זמן רק אחרי קריאת הטרנסקריפט נזכרתי בזה שוב. ראית את הסרט?

1Shir

New member
לא התכוונתי שתקראו את התסריטים!!

מצטערת... ואולי זה קשור לרמז, כי המשותף שהתכוונתי אליו הוא גם ויזואלי ולא רק מילולי.. אבל כנראה שזה קשה מדי... לגלות?? ולגבי "הרוחות שגנבו את חג המולד", הוא פרק שכל כך טבוע אצלי וקשה לי בכלל להעלות על דעתי להשוות אותו למשהו אחר; מה זה ביטלג'וס? סרט לא ראיתי אבל היתה פעם סדרה מצויירת על עכביש.. למה הרעיון שם מזכיר את הפרק??

Gilliana

New member
משום ש...

ב-"ביטלג'וס" משפחה אמריקנית חיה, נושמת ו... מופרעת למדי, "פולשת" לביתם של זוג רוחות (בעל ואישה) והם עושים כל שביכולתם כדי לגרש את המשפחה ללא הצלחה יתרה. לבסוף הם מזמנים את ביטלג'וס (מייקל קיטון) - רוח/שד מופרע ומצחיק להחריד המוכר בעולם הרוחות כ-Exorsist של החיים. סרט מצחיק בטירוף, אני ממליצה בחום.

aerynsun

New member
לא ראית 'ביטלג'וס'???

ראיתי אותו איזה אלף פעם ואני מכירה אותו בע"פ. מחר את חייבת ללכת לבלוק באסטר ולקחת אותו

muldercrushed

New member
אני ראיתי ביטלג'וס..

אחד מהתפקידים ההזויים יותר של ווינונה ריידר... אם כי בהתחלה חשבתי שביטלג'וס יהיה יותר בכיוון של הפירוש המילולי שלו:מיץ חיפושיות... (עזבו, יותר מידי "אפקט הפחד" לא ממש תורם לבריאות שלי...)

1Shir

New member
ה"פיתרון" לחידה שלי (כנראה שהיא לא

היתה משהו..) טוב אז ב- How The Ghosts Stole Christmas יש קטע שמאלדר לא יכול לעבור כי יש קיר לבנים במקום הדלת, וה-ghost אומר לו: "brick wall?" ומצביע על הדלת, "or brick wall?..." ומצביע על הראש שלו.. וזה אחרי כל ההרצאות שהוא נתן למאלדר לגבי האופי ה"נרקיסיסטי" שלו.. בקיצור זה קטע ענק שקשה לשכוח.. ואז ב- Little Green Man מאלדר אומר לסקאלי "הם היו כאן.." וסקאלי שואלת אותו "כאן?" ומחווה בידה על המקום, "או כאן?" ושמה יד על הראש שלו.. בקיצור אל תגידו שזה לא דומה!! זאת לא היתה חידה טובה?.. :(

Gilliana

New member
חידה מצויינת! ../images/Emo45.gif

אבל בחיים לא הייתי עושה את ההקשר...

anatxf

New member
אני יודעת מה צריך

או לפחות אני צריכה - לצפות ב-XF שוב. כבר עבר יותר מידי זמן. ענת :eek:)

למעלה