עדכונים מ - TXF:UK.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
עדכונים מ - TXF:UK.

אין לי שרשור שאפשר לנצל לכך, אז פתחתי אחד חדש...
1. הידעתם שאמיליה לילי, שסיימה במקום השלישי בעונת 2011, הוחתמה ל-3 אלבומים בחברת התקליטים - Sony Music and Xenomia, ואמורה לשחרר את הסינגל הראשון שלה ב- 26 באוגוסט בבריטניה? שם הסינגל - "You bring me joy". האלבום עצמו אמור לצאת בנובמבר.
2. הידעתם שגם החתימו את צמד הנעליים(Two Shoes), מהעונה של לילי, על חוזה והן אפילו שחררו כבר את הסינגל הראשון שלהן(כיסוי ל"קלאסיקה" של קאת'י בראון) - Turn me on, Turn me out?
3. הידעתם שמחר זה קורה? ליטל מיקס משחררות את הסינגל הראשון שלהן - "Wings"
4. אזהרה: השמועות אומרות שאם הרייטינג של TXF:UK ימשיך לרדת בעונה ה-9, ITV לא הולכים לתת לה עוד עונה של חסד, אלא לבטלה לגמרי... נראה לכם שזאת הסיבה שהם החתימו את ניקול שרזינגר כשופטת העונה?

Wings ישוחרר רק ב-19 באוגוסט

מה שכן, מחר אמורה להיות ההופעה החיה הראשונה של הבנות איתו,
והשמעת הרדיו הראשונה של הסינגל אמורה להיות ביום שני.

is00

New member
אז זה מדויק, לא?

מחר בראשון ביולי הוא יושמע לראשונה. ביום שני הוא יושמע ברדיו ובאותו היום אני בטוח שיהיה ניתן למצוא אותו כבר ברשת...

RacheLambert

New member
חמוד ביותר ומרענן מכל המיליון שירי דאנס שיש

ונשמעים אותו הדבר.. חשבתי שהן יילכו לסגנון הזה וטוב שלא, אבל אין ספק שהן עוד יגיעו לשם כי זה המיינסטרים..

is00

New member
אני דווקא התאכזבתי.

בעיקר בגלל שהמוזיקה פשוט הייתה רועשת מדי, ודי בלעה את הקולות של הבנות, ושנית נראה שבמהלך השיר הזה רק 2 מהן קיבלו ממש שורות לשיר. פרי, כמובן וליאן או ג'ייד. אני לא בטוח מי מהן. קיוויתי לכמה קטעי ראפ וביט-בוקס קצרים מהצד של ג'סי, ולהרבה יותר הרמוניות של הבנות, שהמוזיקה לא תטביע.
חבל.

דווקא חשבתי שכל הבנות השתלבו יפה ביחד

כל אחת הצטרפה בתורה. אני בטוח שקטעי ביט-בוקס (ג'סי), בלדות (פרי) וכו' יהיו באלבום המלא.
אבל הסינגל הזה מאוד מסוגנן, וזה כבר דבר יפה לעשות בשביל סינגל ראשון
של להקה חדשה.
אני חושב שבגירסת סטודיו הן לא נבלעות ע"י המוזיקה.

is00

New member
הן נשמעו טוב יותר בחי.

ביום ראשון הן הופיעו עם השיר מטעם איזה תחנת רדיו, נראה לי, והן נשמעו הרבה יותר טוב(אבל אני עדיין לא מתלהב מהשיר. יותר מדי עירוב סגנונות ואולי גם קצת ילדותי מבחינת המילים), כי המוזיקה לא בלעה אותן, ואז גם גיליתי שמי שחשבתי שזאת פרי בהתחלה, בכלל הייתה ג'סי...
בכל מקרה, מהסינגל הראשון, לא התלהבתי, אבל אולי זה בגלל שבטוויטר של הלהקה הן בנו יותר מדי ציפיות אצלי, לפני שהן שחררו אותו.

לינק לגירסת סטודיו

http://www.youtube.com/watch?v=YR26oxIoz68

וואו! ממש הופתעתי לטובה!
קודם כל - השיר הזה מאווווווווווד ממכר, בטירוף! על הפעם הראשונה כבר רציתי לשמוע אותו בלופים.
אני מסכים שזה באמת סגנון מרענן שלא מסתובבים יותר מידי כמוהו ברדיו.
הוא גם מאוד מזוהה עם הסגנון של הבנות.
לקלוע לזה כבר בסינגל המקורי הראשון זה לא עניין פשוט וכל הכבוד לבנות ולמנהלים שלהן על כך

אז אני מאוד מאוד אהבתי, ויותר מזה - מאוד התרשמתי.
אני מצפה בקוצר רוח לאלבום המלא כדי לראות אם ההבטחה תתממש

בינתיים אני אחרוש על השיר הזה

אה ועוד דבר...

אני אוהב איך שכל החלקים של השיר משתלבים יפה.
אני בייחוד אוהב את ההובלה לפזמון (אייים נוט ליייס-אאאניננננג
)

SHTRUDIDI

New member
זה ממש טוב!

שיר חמוד ביותר, אני מופתעת לטובה.
חשבתי שיהיה פופ חרוש ופחות מיוחד אבל השיר הזה באמת מגניב.
הקצב טוב, הן משתלבות טוב וזאת בחירה מאוד נחמדה לסינגל ראשון בשבילן. מאוד מתאים לאופי שלהן.
על הלינק

Bleed for Me

New member
את האמת שכן, אבל תודה על העדכונים

הבעיה היחידה של הבריטי כרגע הוא שהאמריקאי משודרת באותו הזמן אז קצת קשה לעקוב באינטנסיביות אחרי שתיהן...
מה גם שניקול לא תוסיף לריטינג...תחזירו את שריל!!!

RacheLambert

New member
הופעה מרהיבה של אדם וקווין במופע

למאבק באיידס שהתקיים בקייב, אוקראינה. אלטון ג'ון פתח את המופע, ואחרי שעה וחצי שרפו את הבמה קווין ואדם במשך שעתיים צרופות הנאה מול קהל של מאות אלפי אנשים!
בריאן מיי ורוג'ר טיילור גדולים, אדם היה פשוט אדיר! הופעה היסטורית, כל שניית צפייה שווה.
ההופעה המלאה -
http://www.youtube.com/watch?v=9T1NYPkq-cU
כאן יש את ההופעה בכמה חלקים לפי השירים
http://www.mjsbigblog.com/adam-lambert-and-queen-kiev-ukraine-live-stream-videos.htm

t r e c o o l

New member
מהמם

אהבתי מאוד, הסגנון הזה כ"כ טבעי בשבילו וכ"כ מתאים לו.
נקווה לשיתופי פעולה כאלו בהמשך.

אגב יש לך גם קישור למופע של אלטון?

למעלה