עדכונים מ"המצעד"!!!!

Britney Boy

New member
עדכונים מ"המצעד"!!!!

האמת שאין הרבה מה לספר... היה מגניב..הבנות דפקו שואו שחבל"ז (ואת זה תראו ביום חמישי לא הזה..הבא בשעה 19.00 או 19.30 אני לא זוכר צריך לבדוק.... בכל מקרה הבנות התרייאנו ושרו את "הלב שלי נשבר" כמובן... רק הכי התאכזבתי בעולם שאף אחד .. פשוט אף אחד לא הגיע לתמוך ולפרגן בבנות בקהל!!! מזל שהיו שם מעריצים מאיזה מקום לא יודע ופירגנו שחבל על הזמן..אבל מבחינת הפורום, התאכזבתי נורא!!! בכל מקרה תראו את זה שבוע הבא כבר... ותהנו :)

שמול אני מצטערת../images/Emo4.gif

אתה יודע שלא היה לי איך לבוא, אפילו שיגעתי את אבא שלי.. האוטו גם לא היה בבית אז שלחתי לך 3 SMSים.. באמת, באמת שרציתי לבוא ואין לך מושג כמה!! ממש רציתי לראות..לפחות היו שם מעריצים אחרים כמו שאתה אומר:p בכולופן, תודה על העדכון

KoBi v2

New member
היה גדוול הופעה מדהימה...

חובה לראות כולם לא לפספס!

CrAzY4uMJJ

New member
היה לי ולדני טיול..לא יכלנו לבוא..

נסענו בבוקר..וחזרנו בשעה 6 ורבע..אני לפחות חזרתי ב6 ורבע והלכתי מהר הבייתה... =[ אני גם עד יום חמישי לא ידעתי על הטיול הזה..

../images/Emo106.gif... וואי היה מדהים....

שמול מה איתי....חחח....(ליאור..) דיי צרחתי שם והתחלתי להרביץ לילדים שחשו.... וואי ממש התלהבתי....!!!!! לדעתי "קליפ" הזה יטחן בכמויות!!!!!!!!!!!! גמני התאכזבתי שלא היה שם אפחד.
.. כשראיתי לפני כמה זמן תהודעה בפורום אז חשבתי שבטח יבואו וזה.... נו טוב....!! הן מושלמת כתמיד..
..ווזה ישודר ב-7 ביום חמישי הבא...!!!!

למעלה