עדכונים מהשטח

פליאה 4

New member
עדכונים מהשטח

ביום ג' התאשפזתי בבי"ח רמב"ם במטרה לעבור ביום ד' היסטרוסקופיה ולפרוסקופיה היום אישפוז המוקדם נראה לי כ"כ מיותר שהרשתי לעצמי להבריז באמצע היום הביתה ולחזור בשעות הערב, זה נתן לי כ"כ הרבה כוחות להמשיך הלאה. ב"ה הלפרוסקופיה היתה רק אבחנתית החצוצרות שלי תקינות ההיסטרוסקופיה היתה ניתוחית הורידו לי מחיצה וציסטה. בבית חולים כרמל הבחינו לי גם במיומה אך ביום ד' המיומה לא היתה קיימת. ביום ה' השתחררתי מבית חולים ואני עכשו בשלבי החלמה כולי תקוה שאחזור מהר לעבודה אכנס עכשו טבעי להריון, ואם לא אז נשוב בערך בעוד חודשיים למרתון הטיפולים שכמעט שכחנו איך זה להיות במרתון הזה, כי עשינו הפסקה גדולה מכורח הנסיבות. שיהיה לכולנו שבוע טוב! ובשורות טובות

hyb

New member
רפואה שלמה../images/Emo24.gif

מאחלת לך הריון טבעי כמה שיותר מהר. טוב שהכל תקין ובסדר.

Galit29

New member
החלמה מהירה ../images/Emo140.gif

והלוואי והכל יסתדר על הנטוראל.

בולה101

New member
מאחלת לך

הריון על פי הכללים הכתובים בספר. ילדים באים מאהבה לא?
פלוס
??? בטח לא מהחסידה מקווה בשבילך שהפעם זו הפעם המנצחת.

החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

ומתפללת בשבילך שיהיו רק בשורות טובות, וכמובן שיהיה הריון טבעי. אמן

פליאה יקרה

בסוף עברת זאת הרבה לפני.... אני שמחה שאת אחרי ומאחלת לך החלמה שלמה... וכמובן הלוואי שההריון יגיע טבעי!!!
באמת בשורות טובות!!

../images/Emo140.gif

אתם לא צריכים לזכור איך זה להיות במרתון הטיפולים... העיקר שתזכרו איך זה עובד בספונטאני...! מאחלת לך שהחודש זה החודש שלך. או מקסימום החודש הבא!

החלמה מהירה ../images/Emo39.gif

ומקווה שאכן תיכנסי להריון במהרה תנוחי ושיהיה לך כל טוב מחזיקה אצבעות להצלחה בהמשך בכל דרך שהיא

נועם@בת

New member
רפואה שלימה ../images/Emo57.gif

אם מותר לי להמליץ לא להגביל את התקופה לחודשיים בלבד. הסיכוי להריון טבעי אצל זוג פורה הוא כ20-25% לחודש בהנחה שמקיימין יחסים בזמן הנכון. תני לעצמך כמה חודשים למרות ההפסקה הארוכה שהיתה לכם, כי רק עכשיו איפסתם את המונה מחדש, אז תנו לטבע לעבוד. תאמיני לי שיותר נעים לעשות ילד מאהבה בלבד
. בהצלחה נועם

למעלה