עדכונים מהחזית

gadiela1

New member
עדכונים מהחזית

לפני שבוע סיפרתי לכן ש"מכבי" מעכבים את האשור להתחלת טפולי IVF ולא היו מוכנים לומר לי מתי יאשרו לי את הטפולים; אז אחרי "שעלה לי הדם" ובעידודכן המלא עשיתי להם ברדק במשרדים ועוד באותו יום קיבלתי אישור מיידי (אתן קולטות...)לטפולים. אבל מה- החצופים האלו נתנו לי אשור מיידי להתחיל בטפול רק בבית חולים רמב"ם (היחיד שלא בקשתי אותו) ודווקא לשני בתי החולים שבקשתי לקבל אישור לגביהם,אלישע ובני ציון, "מכבי" לא אשרה לי אלא רק החל מ- ינואר 2004. בקצור, אני לא יכולה להתחיל את הטפולים בבני ציון או באלישע כמו שבקשתי אלא צריכה להמתין עוד 3 חודשים. בנות, מה עושים? האם מישהי מכן יודעת אם הקופה יכולה לכפות עלי לעבור טיפולים ברמב"ם דווקא, ולא בשני בתי החולים האחרים שבקשתי. אני ממש לא רוצה לחכות עד ינואר? אם כן - מה דעתכן, להתחיל ברמב"ם או להתעקש על בני ציון / אלישע (שמעתי שיש שם רשימת המתנה ארוכה?)? מה אתן אומרות? אם אני אתחיל ברמב"ם -האם אוכל לעבור מיידית בינואר לבני ציון? גדיאלה.

babywishing

New member
לא יכולה לעזור

אבל מקפיצה לך כך שמישהי שמבינה תוכל לעזור לך. המון המון בהצלחה ושהטיפול הראשון יהיה הטיפול האחרון ולא תצטרכי לדאוג לעבור בית חולים.

לי מ ו ר

New member
יש בתיחולים שעובדים עם

קופות מסויימות, ולקופה יורת עדיף להפנות אותך לאחד שעובד איתה. אם היית בכללית, לא יכולת לקבל הפניה לרמב"ם אלא אחרי הפיכת שולחנות. לי נראה שמדובר על חודשיים וחצי, ואם משמעותי לך בית בחולים אז שווה לחכות. תחשבי על זה, מה זה חודשיים וחצי מול חיים שלמים עם הילד. ממש לא משמעותי. בינתיים תהני מאי הטיפול, מהשפיות ללא ההורמונים, ומזה שאת לא צריכה לעשות us כל יומיים.

נועם@בת

New member
כל פעם אני מגלה מחדש (בצער רב)

שההמלצות שלי להפוך שולחנות- עוזרות. הקופה לא כופה עליך בית חולים. היא מאפשרת לך לפנות לשלושתם, אבך בתנאים שלהם. זה בהחלט לגיטימי. לכל קופה יש הסדרים כספיים שונים עם בתי חולים שונים, וזה די הגיוני שיפנו אותך קודם למי שנותן להם שירות במחיר נמוך יותר. אני לא יודעת מה יקרה אם תתחילי ברמב"ם ותרצי לעבור לבית חולים אחר. לדעתי הכי טוב זה להתקשר לאלישע או לבני ציון ולהתייעץ איתם. יכול להיות שהם יגידו לך לבוא לפגישה עוד לפני שקיבלת את האישור, כדי לקבל פרוטוקול, ואז תצליחי להרוויח חודש. אם עוד לא עשית את בדיקות הדם, בקשי מהרופא שלך הפניה לבדיקות המקיפות (5-7 מבחנות, תלוי במצברוח של האחות
). בהצלחה נועם

למעלה