הוא פשוט חוסך כסף לסנטר...
ר רומן ט New member 10/9/05 #22 ומה איתך? איפה הסיכומפגש? אפשר לחשוב שלא היית.. מה שמזכיר לי - לאן נעלם הרבי? אתם חושבים שהוא עדיין ב-video conference שלו לארה"ב?
ומה איתך? איפה הסיכומפגש? אפשר לחשוב שלא היית.. מה שמזכיר לי - לאן נעלם הרבי? אתם חושבים שהוא עדיין ב-video conference שלו לארה"ב?
D D o n t P a n i c New member 10/9/05 #14 BATMAN BEGINS R4 לא יודע אם פורסם אבל הגרסה האוסטרלית תכיל גם את הקומיקס, גם את הפסקו וגם כמה קלפים. נשמע נחמד אבל יקרה יחסית. אני עדיין מתלבט בין גרסה מתורגמת לבין זון 1 שכולל את הקומיקס (או לא לקנות כלום כי זה 80, 90 שקל שזה לא מעט).
BATMAN BEGINS R4 לא יודע אם פורסם אבל הגרסה האוסטרלית תכיל גם את הקומיקס, גם את הפסקו וגם כמה קלפים. נשמע נחמד אבל יקרה יחסית. אני עדיין מתלבט בין גרסה מתורגמת לבין זון 1 שכולל את הקומיקס (או לא לקנות כלום כי זה 80, 90 שקל שזה לא מעט).
ר רומן ט New member 10/9/05 #15 אם יוציאו גירסה שמחליפה את הפסקול למשהו נסבל, אני אשקול אולי קניה. לפי השנתיים-שלוש האחרונות, אין סיכוי שאני אצליח באמת להנות מסרט עם פסקול של זימר..
אם יוציאו גירסה שמחליפה את הפסקול למשהו נסבל, אני אשקול אולי קניה. לפי השנתיים-שלוש האחרונות, אין סיכוי שאני אצליח באמת להנות מסרט עם פסקול של זימר..
O orlevi New member 12/9/05 #29 אני מת על The Frighteners סרט שאני ממש אוהב. טוב אז יהיה לי עוד העתק.