עדכונים יום ראשון

בוקר טוב

טוב אז החלטתי כמו שאמרתי לכם להתחיל לא להגיד מחר נתחיל אלא התחלתי במיידית כשהחוק שלי אומר בשישי שבת אני לא בדיאטה אומנם שומרים אבל לא מונעת מעצמי כלום עדיין לא נשקלתי כי אין לי משקל בבית אבל אקנה בקרוב אז מה היה לנו מהיום בבוקר בבוקר קפה שחור עם כפית סוכר הגעתי לעבודה שתתי קפה בלי חלב ( וחצי כפית סוכר כשאני שותה עם חלב אז אני בלי סוכר בכלל מנסה לאט לאט להוריד את החלב ואת הסוכר ) הבקבוק ליטר וחצי ממתין על ידי להתחלה וזהו יאללה נתחיל שבוע מחדש

ליאת 0212

New member
היי בנות../images/Emo24.gifחזרתי!!!!!!!

תוצאות הניסוי- נכשל
מה שקרה הוא, שאני לא מפסיקה להשמין. יש לי כרס שב-ח-י-י-ם לא היתה לי, אני אשכרה נראית בהריון, ואני לא מצליחה להביא את עצמי להיות מסודרת
גם כשהייתי שמנה פעם, לא היתה לי בטן כזו אלא יותר תחת. אני לא מכירה את עצמי עם בטן חוץ מבהריון, וזה משתק מרוב פחד, העסק הזה!! ואז, החלטתי ש"מהיום דיאטה", ולא רציתי לצאת בהצהרות כי לא רציתי אח"כ שוב לחזור עם ציון "נכשל" ולהתחיל לתרץ לכן ולעצמי למה לא הולך לי, כי זה מה שזה- תירוצים
רציתי להופיע אחרי שבוע ולהגיד "ירדתי קילו", שתשמחו בשבילי וזה יתן לי מוטיבציה הלאה, אבל במקום זה עליתי 100 גרם. סה"כ מאז שאני פה בפורום עליתי 4 קילו, כך שאני כבר צריכה לרדת 8 קילו
הקיצר, אני חוזרת לרשום מה נכנס לי לפה, וברגע זה הולכת לתכנן מה אני אוכל היום ומחר. אה, והיום אתחיל להריץ את עניין הספינינג, כך שבעוד שבוע-שבועיים אתחיל. בינתיים חזרתי להליכות. זהו.

ליאת 0212

New member
גם אני מתחילה מחדש../images/Emo57.gif

בינתיים לא אכלתי כי קמתי לא מזמן, אני עם כוס נס ואוכל עוד מעט משו.

יעל י

New member
ברוכה השבה ובהצלחה

אני שמחה שהניסוי לא הצליח כי את פה איתנו. גם אני החלטתי שמהיום אני לוקחת את עצמי בידיים.החלטה דומה למה שעשיתצי בעבר אבל מקווה שהפעם התוצאות יהיו שונות וכמובן טובות יותר. בהצלחה לנו

ליאת 0212

New member
יומרישון- מה אכלתי../images/Emo209.gif../images/Emo97.gif../images/Emo21.gif

אקדים ואספר, שהתחלתי להכין לעצמי תפריט, אבל בינתיים יש שאריות אוכל משישבת שצריך לגמור בימים הקרובים. יש לי אוכל לגדוד!! מארוחה משפחתית קטנה יצא לי להכין לשישי ארוחה ל- 12 איש!!!!!!!!! לשמחתי יצא שרוב המנות שהכנתי היו דיאטטיות, כך שאין אוכל משמין בבית, ושאריות העוגה שהכנתי עברו למקפיא. בוקר מאוחר
ברנפלקס עם יוגורמה. צהרים
בגזרת הירקות- מרק ברוקולי, מעט סלט כרוב וגזר, מעט פלפל קלוי, קישואים. חוצמיזה- ריבוע קטן קטן של מאפה מקמח תירס, חתיכה קטנה של בצק עלים עם פטריות. סה"כ בהגזמה אכלתי 800 קלוריות לבינתיים. זה לא הרבה אבל ככה יצא. תכנון להמשך היום: ביניים- 2 פירות. ערב- סלט, חזה עוף, אורז. לילה- משו עד 100 קלוריות, לא סגורה על זה.
לי!!

קופצת על המציאה -

אז מה היה לנו היום - בוקר - חביתה עם פיתה לייט צהריים - המון ירקות מוקפצים סיני + סטיק כבד בתנור (יצא טוב עם התיבול דבש + שום שמרחתי עליו) גלידיאט שהכנתי לבד בבית מגבינה 3 אחוז + מעט סוכר וקנמון. מתכננת לערב - תפוח אחד סלט ירקות גדול במקום שמן מיץ לימון ורוטב אלף האיים לייט

ronanit

New member
שישי שבת זה באמת באמת קשה לשמור..

בינתיים להיום 1 כוס נס קפה בלי סוכר 1 אפרסמון , 1 בננה 1 יוגורט 1.5% במתיקות עדינה..

ronanit

New member
לאנצ'

עגבניה ובצל ממולא (3 יח') משולש של עוף בתנור וסלט ירקות עם המון כרוב.. כ 2 ליטר מים.. ומתה מתה למסטיק..

אז מה היה לנו עד עכשוו

בבוקר קפה שחור עם כפית סוכר הגעתי לעבודה שתתי קפה בלי חלב ( וחצי כפית סוכר כשאני שותה עם חלב אז אני בלי סוכר בכלל מנסה לאט לאט להוריד את החלב ואת הסוכר ) הבקבוק ליטר וחצי נשתה כבר 11:00 יוגורט מוקה 0 אחוז שומן ארוחת צהריים בדרך ( שקשוקה עם הרבה סלט ירקות ) תיגע עוד שעה בערך

יעל י

New member
זו השעה הקשה שלי היום

סיימתי את כל הסידורים בחוץ,אני אחרי ארוחת בוקר (תפוז,ירקות ו1/2 קוטג) שותה נס קפבה מול המחשה והכי הכי רוצה משהו ליד. איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חזרתי מארוחת צהריים

צלחת שקשוקה עם סלט וטחינה וחצי פיתה כוס וחצי מים ( סיימנו קצת יותר מליטר וחצי מהבוקר ) ועכשוו אספרסו עם מים רותחים בלי חלב ומנסה גם בלי סוכר

שלום ליום ראשון

גם אני אחרי סופשבוע ללא שמירה חוזרת ובגדול והיום אני עושה יום קיזוז. מתכננת לאכול 16 נקודות במקום 18. בנתים אכלתי: נס קפה+חטיף אנרג'י=2 נקודות עוד חטיף אנרג'י=נקודה וחצי צלחת ברוקולי אפוי=נקודה. מתכננת לצהרים: מרק ירקות עם 2 כפות קוסקוס(3 נקודות) בהצלחה לכולנו!

שבוע טוב ../images/Emo140.gif

בהצלחה לכל המתחילות, לכל השבות בחזרה לתלם, לכל הממשיכות- לכולנו.
אני אעדכן רק שממשיכה לשמור על הקיים ונהנית מכל רגע מהבגדים שיושבים יפה, מהמחמאות, מהקלות של הגוף.

12רוניתי

New member
טוב ..חייבת להודות שהיום

נפלתי על קראסון!! איזה פיספוס דווקא ביום ראשון של השבוע!! תחזיקו לי הצבעות למחר- יום חדש על אמת ללא נ פ י ל ו ת !!!!!!!!!!!

jesie12

New member
קופצת על הגל.....

הרגע חזרתי אחרי יום סידורים עמוס אז ארוחת בוקר: 3 פרוסות לחם שיפון עם טחינה ונס צהריים: (בבית קפה)סלט בריאות, לעסתי חסה עד שהתעייפה לי הלסת
ונס נוסף ערב (אהיה בעבודה) בתיכנון לקחת פריכיות קינמון ותפוח 7 קלוריות עם גבינה וקפה מקווה לעמוד בזה ולא להתפתות לריחות המאפה

למעלה