עדכונים חמים

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
עדכונים חמים

אז ככה, הפסקת חשמל מרגיזה ביותר הרסה לי את השמירה עם ליברפול... למזלי היה לי גיבוי לאותה שמירה אחרי שעליתי לחצי גמר אופ"א, אז החלטתי לתת לבית"ר צ'אנס שוב והפעם גם להישאר לעונה שלישית בקבוצה. הפעם מהמשחקים עם בנפיקה היו יותר צמודים כשבטדי אני מחלץ תיקו 1-1 ובגומלין בליסבון אני מוביל 1-0. אניימה שוב במשחק ענק שומר על רשת נקייה ואני כבר מפנטז על גמר אירופי. חזרתי למציאות העגונה כשספגתי שער בדקה ה86... אז אמרתי טוב נו, נעשה בונקר בהארכה וננסה להפתיע בפנדלים... אבל שכחתי שאני משחק עם קבוצה ישראלית ובדקה ה88 בנפיקה שמה עוד גול וניצחה :\ העונה השלישית התחילה בשינויים בסגל: עזבו: * אריק בנאדו * אנדראס יוהאנסון (800 אלף דולר לבני יהודה- אחלה רכש עשו) * רוני גפני (1000 דולר לבני יהודה) * גל אלברמן (הברומטר שלי... החזיק את הקישור נמכר ב 2.5 לוויגאן. רצה מועדון גדול יותר אז העדפתי למכור כשבדרך הוא מוותר על חוזה ענק של 1.1 מיליון דולר לעונה) * סזאר קארינאנו (10 מיליון למינשגנלאדבך) * טוטו תמוז (2.5 לסראגוסה שמנסה להחתים חצי מהקבוצה שלי) ההעפלה לחצי גמר העלתה מאוד את הביקוש של השחקנים שלי והקפיצה להם מאוד את הערך. הצטרפו: * דנילסון (חזר מהשאלה בביירן אמור להחליף בקישור האחורי את אלברמן) * תום מנשרוב בנתיים הקבוצה מאוד נחלשה כשלא מצאתי את המחליפים שרציתי לאלה שעזבו. אני מנסה לרכוש את דקל קינן (2.5 מיליון) בן סהר (8 מיליון), יובל שפונגין (2 מיליון), איתי שכטר (300 אלף) ואז הקבוצה תהיה הכי חזקה בליגה, שוב :) בנתיים העונה התחילה עם נצחון בפנדלים על חיפה באלוף האלופים וניצחון במשחק הראשון בסיבוב השני של ליגת האלופות על פובליקום 3-0 בחוץ. בסיבוב השלישי ממתינה סלובן ליברץ' הצ'כית. ההצלחה באירופה בשנתיים האחרונות (סיבוב שלישי וחצי גמר באופ"א) הזניקה אותי למקום ה70 בדירוג המועדונים באירופה ועשתה אותי מדורג בסיבוב השלישי של האלופות)

sok777

New member
יפה יפה..!

כל הכבוד. אני צריך המלצה על חלוץ זר שהוא לא ויטי. אולי קאריאנו..?

sok777

New member
בעצם..

בכלל זרים בולטים. כרגע יש לי 4 חלוצים ישראלים טובים [בן-שושן, גולן, תמוז וארבייטמן].

GeorgeChip

New member
חוזה אלפרדו קסטיליו.

שחקן נבחרת בוליביה. לא יקר במיוחד.

SiC

New member
אני הבאתי לבית"ר רק זרים תותחים

אחרת עדיף כבר שהישראלים ישחקו. בעונה הראשונה הבאתי את לואיזאו, בעונה השניה של וולנטן וקארינאנו... הם כולם יקרים אבל מספקים את הסחורה. רכשתי בסוף את בן סהר ואת שכטר והם לא מפסיקים להפציץ ביחד עם בן שושן... וולנטן פצוע אבל בנתיים נראה שתהיה עונה מעניינת :)

oki26

New member
מנג'ר 07 משחק באינטרנט

מישהו יודע אם מנג'ר 07 אפשר לשחק אחד נגד השני באינטרנט כי מאז צמפיונשיפ הישן והמאוחד לא שיחקתי באינטרנט ואני רוצה לדעת אם יש עדיין את האופציה?.....

sok777

New member
להרגע בבקשה.. אפשר לענות קצת יותר

מכובד? ולמי ששאל, מדובר בFM.

Tomerl050

New member
מה אתה תוקף?!

תסתכל על כותרת הפורום! אתה לא מסכים אל תגיב אבל יש הרבה שמשחקיםCM

למעלה