עדכונים חמיםםם!! על הדס מורנו המהממת!! שווה כניסה...
S Shaaachar New member 9/3/05 #2 תודה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif + נצל"ש../images/Emo70.gif הי לא הייתי כאן כל היום ואני כבר מחכה לפרקקקקקקקקקק גם כן הגיל חובב הזה מעצבן אותי בטירוף עוד משהו, מישהו מוכן להסביר לי מזה הטלנובלה בע"מ בהזמנה מיידית הזה?
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif + נצל"ש../images/Emo70.gif הי לא הייתי כאן כל היום ואני כבר מחכה לפרקקקקקקקקקק גם כן הגיל חובב הזה מעצבן אותי בטירוף עוד משהו, מישהו מוכן להסביר לי מזה הטלנובלה בע"מ בהזמנה מיידית הזה?
S Shaaachar New member 9/3/05 #3 ועוד משהו../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif אחרי הפרק, "הידעתם" מתעדכנתתתתתתת בעובדה חדשה ומעניינת באדיבות גיא לואל
ועוד משהו../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif אחרי הפרק, "הידעתם" מתעדכנתתתתתתת בעובדה חדשה ומעניינת באדיבות גיא לואל
E einbal13 New member 9/3/05 #4 מי שיש לו VOD יכול לראות שם הערוץ עולה כסף אני לא בטוחה אם לראות שם תטלנובלה כן אבל זה תלוי אם אתה מנוי לזה או משהו אהה ותבורך על זה שאתה מנצל"ש הרבה פה צריכים ללמוד ממך
מי שיש לו VOD יכול לראות שם הערוץ עולה כסף אני לא בטוחה אם לראות שם תטלנובלה כן אבל זה תלוי אם אתה מנוי לזה או משהו אהה ותבורך על זה שאתה מנצל"ש הרבה פה צריכים ללמוד ממך
ד דנדי לאב רון שחר New member 9/3/05 #6 נצלש.... כתבה על כפיר בפנאי פלוס... ותמונות מהשקת הוט 3 של טבמ ואקזיט.... 2 של רון... 2 של טלי... אחת מהם היא עם סיגריה... ובמעריב לנוער יש ראיון קטן עם הדס מורנו... וזהו...חחח
נצלש.... כתבה על כפיר בפנאי פלוס... ותמונות מהשקת הוט 3 של טבמ ואקזיט.... 2 של רון... 2 של טלי... אחת מהם היא עם סיגריה... ובמעריב לנוער יש ראיון קטן עם הדס מורנו... וזהו...חחח
P princess inbal New member 9/3/05 #7 צודקת! זה הבנאדם הכי מעצבן! למה הם שמים דווקא את התוכנית הדפוקה שלו לפני טלנובלה בע"מ? ככה הזמן עובר יותר לאט! שישימו שנות השיבעים או משו....
צודקת! זה הבנאדם הכי מעצבן! למה הם שמים דווקא את התוכנית הדפוקה שלו לפני טלנובלה בע"מ? ככה הזמן עובר יותר לאט! שישימו שנות השיבעים או משו....