עדכונים ושאלות

עדכונים ושאלות

קודם כל תודה על כל התגובות המקסימות.. משום מה לא הצלחתי להכנס לתפוז כל השישי שבת אז עכשיו קראתי (דפדפתי המון אחורה). יש לי עוד 7 ימים לבטא.. והזמן לא זז. אני מנסה להיות אופטימית אבל הרופא אמר לא לצפות יותר מדי. כמה שאלות בהזמנות זו.. האם נרות הפרוגסטרון גורמות לעצירות, כאבים עזים בחזה ובטן נפוחה להחריד (בלי קשר למה שאוכלים??) ו..כמה זמן אחרי החזרה מותר לעשות סקס? הרופא שלי אמר 4 ימים לפחות לא לעשות ועברו כבר 6, לא שיש לי חשק אבל בעלי לוחץ ונעלב כשאני מסרבת (מכל הבלגן לא עשינו סקס כבר איזה שלושה שבועות).

נועם@בת

New member
בטח שהזמן זז, הרי עברו כבר 7

ימים
. לרוב הכוריגון עושה את הבלאגן הזה בבטן. גודש בחזה זה בהחלט פרוגסטרון
אבל גם על הבטן הוא משפיע. יש רופאים שלא מגבילים סקס, המחמירים מדברים על שלושה ימים אחרי החזרה. אחרי כן הכל פתוח. אגב, סקס טוב בהחלט יכול לשפר את הכאבים והמתחת באיזור האגן (איך אפשר להתאפק 3 שבועות???). תחזיקי מעמד
נועם

עינת ב6

New member
הי עינב../images/Emo24.gif

את כבר בחצי הדרך... תנסי לחשוב על זה ככה... ובכל מקרה תמשיכי לעשות כמה שיותר דברים שגורמים לך להנאה...
עד כמה שאני יודעת הפרוגסטרון יכול לגרום לעצירות, תנסי לאכול הרבה ירקות ירוקים, זה בד"כ עוזר...
ולגבי ההשתרללות עם הבעלול... אני יודעת על המלצות שלא לקיים יחסים במהלך 3 ימים אחרי ההחזרה ויש שמחמירים ואומרים ששבוע...
אבל לדעתי מאוד מומלץ למצוא את הדרך שלכם להשתחרר ולהנות וכן לקיים יחסים (אחרי ימי ההמתנה כמובן).אם אין לך חשק אז אולי תנסו כיוונים אחרים או דברים חדשים... זה זמן טוב לחדש את מלאי היצירתיות...
מה שלא יהיה תהנו
, המון בהצלחה
, ואני עדין מחזיקה אצבעות
!

למעלה