עדכונים ושאלה...

k o k o p e l i

New member
עדכונים ושאלה...

כצפוי וכמורגש.. הגיעה לה המכשפה רכובה על מטאטא טורבו, ולא הותירה מקום לספק. החלטתי לא לקחת חודש הפסקה, אלא ללכת לתורן יום א.. ולהתחיל שוב טיפול. אבל אבל אבל.... כדי לא להתענות לחינם, עשיתי בבוקר US (לבדוק שאין ציסטות) והטכנאית , בלי לבדוק ובלי למדוד הודיעה לי "הרירית שלך - 5 מ"מ" (ואני רק ביום השלישי למחזור). מצד אחד - נתוני פתיחה מצוינים מצד שני - איך איך איך היא קובעת את זה? לפי העין? קרה לכן פעם כזה דבר?

Galit29

New member
קוקו לא הבנתי?

עשית US ואגינאלי? כי אם כן אז יש אפשרות לדעת גודל רירית, כמו שרואים את הזקיקים ומודדים אותם. ובשורות טובות בקרוב

k o k o p e l i

New member
מ'זתומרת?

זתומרת...שהיא הכניסה את המתמר...אבל שלא כמו בד"כ שהיא ממש מסמנת "קורדינטות" ועל המסך מופיעים מספרים שמייצגים את ה"מרווח" ביניהן(לגבי הרירית ולגבי הזקיקים ), הפעם היא הכניסה-סובבה-הוציאה ועל הדרך שיגרה מילים לטכנאית שרושמת את הנתונים. מוזר. לא?

פּוֹנְג

New member
יום חמישי למחזור היא לא אמורה לראות

כלום מלבד רירית. אפשר אולי להסיק מכך שאין לך ציסטות שזה מצויין. ולכן אין לה מה לסמן.

k o k o p e l i

New member
אבל מאיפה בא ה- 5?

למה לא 4 או 6? זו השאלה שלי.. על סמך מה היא קבעה את זה.. חוץ מזה, שראו מלא מלא זקיקים (אפילו אני ראיתי) , וההסבר הוא כנראה שהשחלות עדיין מגורות מהטיפול האחרון שעוד לא הספקתי לשכוח, וכבר בא הנוכחי.

נועם@בת

New member
בשלב הזה הרירית אמורה להיות

דקה יותר. אני מניחה שהיא זרקה הערכה, בסך הכל היא בודקת הרבה כאלה ביום אז יש לה טביעת עין. גם לא ממש חשוב אם זה 4 או 6. בקיצור, נראה לי שאת צריכה לחכות קצת שהעניינים ירגעו שם בפנים
. בהצלחה נועם

אמרת יותר דקה מ-5 ביום 3

אז כמה היא אמורה להיות ביום 4? אני מבינה שהרבה פחות מ-7.... הבנתי נכון?

למעלה