תמי יונועה2
New member
עדכונים ושאלה
קיבלנו את זיגי בסופ"ש האחרון, הוא כלב צאן אנגלי עתיק, והוא בונבון אמיתי
.
נונה (הלברדורית בת ה-12 שלנו) מתייחסת אליו מקסים והכל ממש טוב
זיגי הגיע גמול מצרכים בבית (בגיל 10 שבועות
) וחוץ משני פיספוסים שלנו, שבהם הוא סימן לנו ולא הבנו
, לא היו בכלל פיספוסים בבית. הוא לומד מנונה המון דברים, גם טובים (כמו ללכת על הרצועה) אבל גם דברים בעייתיים כמו ללכת עם האף צמוד לאדמה ולשאוב כל ליכלוך בדרך ולבלוע אותו מהר לפני שנספיק להוציא לו את זה מהפה. מה שמצחיק זה שזה בכלל לא מתאים לגזע שלו אבל הוא לומד מלברדורית.
הבעיה היחידה זה שהוא לא אוכל מספיק, הוא אמור לאכול 3 כוסות אוכל ביום והוא מגיע בקושי לאחת וחצי. התחלנו עם יוקנובה לגורים מגזעים גדולים (זה מה שהברידרית נתנה לו), אחר כך, ביום שהוא הגיע אלינו, הוא שילשול (רק פעם אחת - כנראה מהמעבר אלינו ומהחטיפים לכלבים שנתתי לו בנסיעה הביתה), רצנו לוטרינר והיא העבירה אותנו לשימורים של אוכל רפואי (I/D) וגם ממנו הוא לא מתלהב (הוא אוכל את זה יומיים), היום נתחיל לעבור לאוריג'ן (בצורה הדרגתית)... האם לרדוף אחריו עם האוכל? אני מוצאת את עצמי מנסה לדחוף לו (אחרי שהתרגלנו ללברדורית ששואבת כל כמות אוכל שעומד מולה, קשה לעבוד לצד השני ולנסות לפטם את האווז הקטן). אמרו לי לתת לו אוכל 3 פעמים ביום ולהשאיר את זה 20 דקות ואם הוא לא אוכל אז לקחת ולתת לו שוב רק בארוחה הבאה... אבל מלחיץ אותי שהוא לא יאכל מספיק.
האם צריך לתת לו לפי הטבלאות או לפי התאבון של הכלבלב?
והינה תמונות לשוחד
קיבלנו את זיגי בסופ"ש האחרון, הוא כלב צאן אנגלי עתיק, והוא בונבון אמיתי
נונה (הלברדורית בת ה-12 שלנו) מתייחסת אליו מקסים והכל ממש טוב
זיגי הגיע גמול מצרכים בבית (בגיל 10 שבועות
הבעיה היחידה זה שהוא לא אוכל מספיק, הוא אמור לאכול 3 כוסות אוכל ביום והוא מגיע בקושי לאחת וחצי. התחלנו עם יוקנובה לגורים מגזעים גדולים (זה מה שהברידרית נתנה לו), אחר כך, ביום שהוא הגיע אלינו, הוא שילשול (רק פעם אחת - כנראה מהמעבר אלינו ומהחטיפים לכלבים שנתתי לו בנסיעה הביתה), רצנו לוטרינר והיא העבירה אותנו לשימורים של אוכל רפואי (I/D) וגם ממנו הוא לא מתלהב (הוא אוכל את זה יומיים), היום נתחיל לעבור לאוריג'ן (בצורה הדרגתית)... האם לרדוף אחריו עם האוכל? אני מוצאת את עצמי מנסה לדחוף לו (אחרי שהתרגלנו ללברדורית ששואבת כל כמות אוכל שעומד מולה, קשה לעבוד לצד השני ולנסות לפטם את האווז הקטן). אמרו לי לתת לו אוכל 3 פעמים ביום ולהשאיר את זה 20 דקות ואם הוא לא אוכל אז לקחת ולתת לו שוב רק בארוחה הבאה... אבל מלחיץ אותי שהוא לא יאכל מספיק.
האם צריך לתת לו לפי הטבלאות או לפי התאבון של הכלבלב?
והינה תמונות לשוחד