עדכונים ועזרה!

wee man

New member
עדכונים ועזרה!

עמוד המאמרים התעדכן ונוספו מאמרים חדשים. העמוד הראשי התעדכן. רשימת הספרים המומלצים התעדכנה. ועוד כמה פרטים שוליים התעדכנו... אני צריך את עזרתכם. אני כרגע מרכיב מילון מונחים לפורום, ואני צריך עזרה במונחים. בינתיים יש- דה ג'ה וו תקשור סיאנס חלום חלום צלול שיתוק שינה מסע אסטרלי/ חח"ג קמע אני צריך מישהו שיכול לנסח בצורה טובה את ההגדרה לרוח ולשד. לא צריך לפרט הרבה. ממש שורה או שתיים. ואם למישהו יש רעיונות לעוד מונחים שאפשר לשים אני אשמח אם יגידו פה, ואם תרצו גם להגדיר את המושג, אם לא אז פשוט תנו רעיונות למושגים ואני כבר אגדיר אותם. תודה, ינון

I am a freak

New member
לא יודע...

רוח- נפש של אדם שנפטר, נרצח או נהרג. יש אומרים שרוחות נשארות במישור הגשמי ולא עוברות "לעולם הבא" כיוון שיש להן משימה, פעולה מסויימת, אשר הן חייבות להשלים- כשאר הן יסיימו את המשימה, הן יוכלו לעבור לעולם הבא ולזכות בנחת. שדים- יישויות שנבראו (ביום שישי אחרי הצהרים) במטרה להפחיד את האדם ולגרום לו נזקים (בעיקר נפשיים). יש אומרים שכאשר נבראו השדים, ה' לא סיים את בריאתם ולכן חסרים להם חלקי גוף. אחרים אומרים שהשדים הם השליחים של השטן מהגיהנום. יש לי עוד כמה מושגים-
יישויות (בכלליות)
מלאך
מלאך שומר/מגן
מדריך רוחני
דיבוק
מדיטציה אמממ.... אני אחשוב על עוד. אם אתה רוצה עזרה לפרש מושגים, אשמח לעזור
אני יודע שאני דיי לא טוב בזה...אבל.... שיהיה
יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
מה כתבת ב-

דה ג'ה וו ? כי זה דבר מדעי, אתה יודע. זה מרכז בקרה של המוח שמשווה סיטואציות ישנות לחדשות כדי "לדעת" איך להתמודד איתן. וזה מה שיוצר את התחושה הזאת. רוח- נשמה של אדם מת שעוד לא עברה מהעולם הגשמי מסיבות שונות. שד- ישות דימונית שמטרתה בעולם היא לגרום נזק לאדם. לרוב מתאפיינים ברגליים של תרנגול או עז.

Gum Cigarettes

New member
דרך אגב,

איך שיתוק שינה וחלום צלול קשורים לפורום? זה שדיברנו עליהם כבר פעם? דיברנו גם על כסף וברזים ועכשיו הוספת מתכון לעוף ואני לא רואה אותם ב"מושגים"... מה עם "פוטלרגייטס"? "קמע"? ממתי זה פורום מאגיה וכישוף?

wee man

New member
בלבול.

תראה, לא כל האנשים שמתעוררים עם שיתוק ברגל ישר אומרים- וואי, זה שיתוק גופי כי כשבלה בלה בלה. חלקם אפילו, תתפלאי אולי לשמוע, חושבים שזה קשור ברוחות, וכמו שמישהו חשב בפורום, בדיבוק, מה שכמובן לא נכון. אז כדי לעשות סדר בבלאגן אני מכניס לכאן מושגים שלא קשורים ישירות לרוחות אבל נוטים להתבלבל, וגם כותב מושגים שקשורים לעוד תחומים במיסטיקה חוץ מלרוחות. אני לא חושב שזה יזיק שאנשים שמתעניינים ברוחות יוכלו להעשיר את הידע בעוד תחומי מיסטיקה למינהם. המתכון של העוף :) זה היה שרשור של עוף, אז תרמתי את חלקי עם מתכון לעוף. ותודה על הגדרותייך בקשר לשד ורוח, ואני אוסיף את הערתך על דה ז'ה וו במאמרי ינון

Flame

New member
../images/Emo13.gif

רוח- נראה לי שבטי ניסחה בצורה די טופה
...
שד.. אני מתנגדת להגדרה של "יצורים שנועדו להזיק לבני אדם. מה אתם חושבים שמהות הקיום שלהם הוא להזיק -לבני אדם דווקא? לא נראה לי שלהזיק... הם פשוט פה..כמו שאנחנו פה. זה כמו שהם יגידו שאנחנו קיימים רק כדי שיהיה להם למי להזיק
! מבינים..?

למעלה