עדכונים ועוד

MoRoSH11

New member
עדכונים ועוד

או הודעות שאוחדו להן יחד

boGrod

New member
עוד חייל מוכר

רז שמואלי ואימרי זיו הלכו לדה וויס. המפקד -לכוכב נולד , וכולם מהלהקה של רוני דלומי
עושה רושם שהם חילקו את המחנות שווה בשווה

ובנימה עוד פחות רצינית- יכול להיות שרוני שמה להם משהו בקפה?
או שריאליטי זה משהו מדבק

MoRoSH11

New member
ההופעה של עידן עמדי בזאפה ב-21/5

תועבר בשידור חי ב-YNET במסגרת שיתוף פעולה שיש להם עם מועדון הזאפה, שבמסגרתו הועברה גם הופעת ההשקה של הדיסק של עילי בוטנר וילדי החוץ.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4230579,00.html

אגב, מישהו ראה ב-YNET את ההופעה הזו?

MoRoSH11

New member
תמסרי לו ד"ש

הוא לא היה אגב, לפחות לא שראיתי, בהופעה של עילי בוטנר וילדי החוץ.

תהני

MoRoSH11

New member
איזה מגניב

האמת ששמעתי משהו על זה, אבל לא ממש התעמקתי.

Just Neta1

New member
רק יום אחד בשבוע?

יופי, כבר שינוי לטובה
יומיים זה יותר מדי.

Just Neta1

New member
אוי נו, באמת...

אבל זה אסף נבו, הכתב הכי משוחד ביקום. האנטי שלו ממש בולט בכל שורה- "מזכיר בוטנר בשחצנות", או "אני מת על אנשים שמשתמשים בשירים של אחרים בגלל שכתבו או הלחינו אותם". כאילו, סליחה באמת... העיקר שהוא אובייקטיבי ושהוא מתרכז במוזיקה. הוא ממש מחפש בכוח איך להוציא כמה שיותר רע מכל מה שהיה שם.
אני לא המעריצה מס' 1 של השירים של עיליי בלשון המעטה ואפילו לא אהבתי את השיר האחרון שלו עם אוהד ואדר, אבל ההופעה הייתה פשוט מדהימה- הם שרו מעולה (גם את השירים שאני לא אוהבת לשמוע בד"כ), העיבודים והשילובים היו מצוינים ופשוט נהניתי מכל רגע (וגם הקהל מסביב, אם לשפוט ע"פ התגובות), הכתבה הזאת היא פשוט בדיחה.
ואם כבר גיא ויהל- העלו את הרמה? כן, אם לשיר שיר שהרדים את הקהל למשך 5 דקות (שנמשכו כמו נצח) זה להעלות את הרמה, אז סבבה.

בקיצור, בולשיט אחד גדול, אבל זה אסף נבו, אי אפשר לצפות ליותר

MoRoSH11

New member
הייתה לי הרגשה שזה הוא, אבל לא טרחתי לבדוק

כל הביקורת הזו היא גועל נפש אחד גדול, והיא כ"כ לא עניינית- הוא לא באמת התמקד במוזיקה ובהופעה עצמה, אלא בכל הדברים (שכנראה) מפריעים לו בעילי בוטנר.
הוא יכול להגיד עד מחר שההופעה הייתה לא טובה, אבל כל עוד הקהל אהב ונהנה זה באמת מה שחשוב.
אשכרה
.

למעלה