עדכונים וסיפורים

coocoola

New member
עדכונים וסיפורים

בשבוע האחרון ירדתי דרומה (לב"ש) עם הרכב על מנת לעשות סידורים. בשל כך לקחתי את שני הפאזלים שהרכבתי במרכז דרומה למטרת מסגור. שני פאזלים הוגשו לחנות גרפיקה להדבקה על קאפות ולמינציה- אין לי מושג איך זה ייצא- אעדכן כשתהיה תוצאה. כל שאר הפאזלים- 2 של 1500 ועוד 1 של 500 נמסרו למסגור בחנות בעיר. אמנם לכאורה הסיפור נשמע פשוט ומהיר. רק שלא כך הדבר. בזמן שסגרנו עניינים בחנות הגרפיקה החליטה פקחית תנועה שאני חונה במקום אסור וקיבלתי דוח תנועה של 100 ש"ח. כאשר הגענו לחנות המסגור והוצאנו את הפאזל של ה 1500 גילינו להפתעתנו שחסר חלק (זה היה הפאזל היחיד שלא היה מודבק). ביקשנו להשאיר אצלו את הפאזל ולחפש את החלק במקומות האפשריים או אפילו ליצור קשר עם החברה. בהמשך הערב העמוס הזה המשכנו לחנות הפאזלים בקניון לרכוש לי פאזל חדש על מנת להפסיק את הדגדוג בקצות אצבעותיי. כשסיפרנו למוכר על החלק החסר, הוא סיפר לנו שעם הצגת הוכחה על רכישת הפאזל בחנות הזו (או אחת מחנויות הרשת) ניתן לחפש את החלק החסר בפאזל דומה בחנות. רק מה?! ההוכחה נמצאת במרכז הארץ. (הקופסה הקבלה, הכל במרכז) למחרת בבוקר הגיעה אחותי עם הקופסה לב"ש. נכנסו לחנות, פתחו את הפאזל ולאחר דקות ספורות מצאו את החלק. עם החלק החסר הרבה שמחה בלב ופאזל נוסף למסגור חזרו אל החנות להחליט על צבעים למסגרת ולסגור את ההזמנה. התרשמתי לטובה מהיחס החם והמופלא של המוכרים בחנות. כמו גם מהיחס המופלא של המוכר בחנות המסגור(סתם שתדעו) מקווה עד מאוד להראות תוצאות בקרוב, המצלמה שלי עדיין לא נמצאה..
זהו. תודה לכם על כל העצות המופלאות ובכלל על הפורום הזה.

מממאיה35

New member
אחלה שירות ../images/Emo127.gif

הסיפור עם החנות בב"ש! כל הכבוד! שלא נצטרך אבל כן ירבו..

jocie1

New member
|חאיזה יופי לשמוע על סוף טוב ליום עמוס חוויות

בכלל היחס הטוב והאדיב שגילו כלפיכם ( חוץ מה
והדוח תנועה). נשמח לראות את התמונות הממוסגרות במיוחד אלה עם הקאפה והלמינציה. איזה פאזל קנית בסוף, כמה חלקים של איזה חברה...

coocoola

New member
תמונות יגיעו בהמשך

צריך פשוט להמשיך להחזיק לי אצבעות שאמצא את המצלמה כמה שיותר מהר...
הפאזל החדש הוא של revensburger, 1500 של מפת העולם (בצורה כזו או אחרת) מתוך האטלס של מרקובר. נורא רציתי לקנות את הפאזל עם מפת העולם כשמסומנים עליה גם הרכסים המרכז אוקייניים באוקיינוסים, רק שלא כלכך אהבתי את המקרא שהיה די אחיד ומשעמם בתחתית המפה.

כל הכבוד

לחנות בהחלט שירות כמו שצריך !!!! כנ"ל לגבי חנות המסגור... לא ידעתי שנותנים דו"חות חניה במקומות אחרים בארץ חוץ מת"א ואילת ;)

coocoola

New member
מסתבר.. ../images/Emo3.gif

דו"ח חנייה ראשון שלי אי פעם בכל שנות הרשיון שלי.

coocoola

New member
עדכונים נוספים

הפאזלים המודבקים על הקאפה יצאו באיכות מאוד נמוכה. העבודה שנעשתה עליהם הייתה די חובבנית ומאוד מאוד לא יפה. מזל שנתנו רק את הפאזלים הפחות מעניינים... (סימפסון וציור של דאלי) משאר הפאזלים הממוסגרים היינו כלכך מרוצים ששניים כבר תלויים בבית של ההורים. ואחד ממתין לתחילת שנה"ל בשביל להתלות במקום שהשותפה החדשה תאהב. הפאזל החדש שקנינו באותו היום כבר נגמר... :( וכרגע יש הזמנה לפאזל מתנה לחדר חדש של בתדוד וכנראה גם פאזל מתנה לבית חדש של חברים.. :) עדיין אין תמונות לצערי כי המצלמה עדיין בחיפושים...
כן אני יודעת- בעיה! מקווה שזה ייפתר מהר יותר. עדכונים על עוד פאזלים בקנה יגיעו בהמשך... הדגדוג יחזור מהר מאוד...

למעלה