עדכונים ובאסות:

miri71

New member
עדכונים ובאסות:

ביום רביעי דנו בתיק שלנו בועדה (בינתיים שלחנו רק את המסמכים שלנו, כי המועמדת שלנו ממתינה לאיבחון פסיכולוגי בעוד חודש) ואביבה טלפנה לעדכן אותי על הדיון. אני עברתי ניתוח כריתת רחם ב-1995 והמצב הוא סטטי (כפי כולנו יודעים,הרחם לא נוטה לצמוח שוב..). אביבה אמרה שהועדה מבקשת מסמך נוסף מפרופ´ ענתבי מהדסה עין כרם שם נתחו אותי. הם מבקשים שהוא ייקח אחריות ויכתוב שתהליך הפונדקאות אינו מסכן אותי. אותו פרופ´ ראה אותי פעמיים-שלוש סמוך למועד הניתוח לפני שנים. הוא לא זוכר אותי.כשבאתי לשם למעקב קיבל אותי כל פעם כמעט רופא אחר במרפאה. בגלל מס´ סיבות עברתי לאחרונה לקופ"ח מכבי בחיפה למעקב. הייתי שם פעם אחת השנה אצל רופא חדש. לא יודעת אם זה היגיוני לבקש ממנו מכתבים למינהם. משונה ומעצבן. עברתי IVF עם הורמונים השנה ואני בסדר. מה עוד הם רוצים??? מה יהיה אם לא אקבל מכתב מאף אחד? הם לא יאשרו אותי???

מירי יקרה

אני מכירה את הסיטואציה הזו.....
. תביני משרד הבריאות רוצים ממך מכתב מהרופא המומחה,שלאור העבר הרפואי שלך את יכולה לעבור שאיבת ביציות. זו הכוונה,רק מבחינה רפואית,הם רוצים להיות בטוחים שתעברי את זה טוב,למרות מחלתך בעבר. מירי:את צריכה להיות אצל אותו רופא,ולבקש ממנו מכתב זה. תדעי לך שמשרד הבריאות הם ממזרים לא קטנים. הרי אף רופא לא יכול לרשום שפעולה רפואית מסוימת לא תסכן, מירי,אני מקווה שזה יעבור לך בקלות,רק שתדעי שמשרד הבריאות לא לוקח אחריות .הוא לא מוכן שאחרי האישור שלהם מישהי חלילא וחס תסתבך בשאיבה,וכך הם יהיו אשמים,שהם אישרו מלכתחילה. מירי-אני עם משרד הבריאות עברתי שבעה מדורי גיהנום,פעם אישרו,ופעם לא,עד ההחלטה הסופית שלהם,שאני אקח תרומת ביצית,ובזה אפשר להגיד הם ננעלו. חמודה-אל תחשבי מה יהיה אם לא תקבלי מכתב מאף אחד.... תחשבי-שהפרויקט שלך כעת זה להשיג כמה שיותר מכתבים שתומכים בזה. את יכולה להגיד לאביבה-שעברת כבר I.V.F עם הורמונים, את יכולה להביא מכתב מI.V.F שעשית את זה,ועברת את זה טוב. WOW-אני ממש מזדהה איתך,אל תדאגי,זה יסתדר לך

מירי רק שתדעי:שמשרד הבריאות

לא מודאג בגלל הרחם שכרתו לך,אלא בגלל הסיבה לכך...... תביאי מכתבים:מאונקולוג,ומרופא ביחידה להפרייה חוץ גופית. בהצלחה חמודה תשמעי,מה שהם עושים לך כרגע,גם אני עברתי.. מקווה שאת תספקי אותם,ושהם יסתמו את הפה ויעבירו אותך.

משרד הבריאות עושה לי תמיד רע

רק בלי כוונה! משרד הבריאות לנוכח מצבי הרפואי לא נותן O.K לשאיבות.... בכדי שלא אסכן את חיי.

מירבי*

New member
מירי, יש לי רעיון בשבילך

אם תלכי מחר בבוקר לרופא שלך ותגידי לו שאת רוצה לצבור עוברים למטרת פונדקאות הוא הרי יסכים, אני מבינה מדבריך שכבר עברת שאיבה עם הורמונים, למה שתתעורר בעיה? הוועדה לנשיאת עוברים מבקשת לכסות עצמה מכל הכיוונים, הם רק לא רוצים שיבואו אליהם אח"כ בטענות, אם הרופא המטפל שלך לאחר שבדק אותך, ובחן את ההיסטוריה הרפואית שלך מצא לנכון לעשות לך שאיבה, לכי על זה, עשי שאיבה, הקפיאי את העוברים ואז זו עובדה מוגמרת עבורם. בהצלחה וחג שמח

miri71

New member
בנות, הדבר המצחיק ביותר הוא

שהעברנו מסמך על IVF מוצלח אחד עם 3 עוברים שמוקפאים כרגע וזה היה ב - 12/01... העברתי סיכום מעקב מקופ"ח בו צוין שאני בריאה ושעברתי טיפולים בהצלחה. העניין הוא שבמשרד הבריאות פשוט רוצים ע ו ד חזירים....

מירי מנסיוני: הם נודניקים

ועם כל הכאב.... הם לא מתייחסים בכובד ראש אל מכתבי המומחים.(לא התייחסו לאף מכתב בתיק שלי) מירי-מאחלת לך הצלחה! אל תתעצלי,תשיגי מכתבים

miri71

New member
השאלה היא מי יתן מכתבים כאלה

הרי כולם היום פוחדים פחד מות מתביעות רשלנות במידה וקורה משהו...

מירבי*

New member
מירי, גם במקרה שלך כמו במקרה של ענת

משרד הבריאות לא מוכן לקחת סיכונים, גם כשרופאים בכירים ומנוסים יחשבו שזהבסדר לעשות לך שאיבתביציות עם הורמונים, החבר´ה שם במשרד הבריאות יתעקשו על לקיחת אחריות ברורה של אחד מהם. לצערי הרב עלינו להישמע להם, הרי ללא האישור המיוחל לא נוכל לבצע את התהליך, מירי, עשי עוד שאיבה, הקפיאי את העוברים וקדימה..

miri71

New member
בנות, הדבר המצחיק ביותר הוא

שהעברנו מסמך על IVF מוצלח אחד עם 3 עוברים שמוקפאים כרגע וזה היה ב - 12/01... העברתי סיכום מעקב מקופ"ח בו צוין שאני בריאה ושעברתי טיפולים בהצלחה. העניין הוא שבמשרד הבריאות פשוט רוצים ע ו ד חזירים....

מירי יקרה

הועדה מקשה בעניין הזה וזה נורא מעצבן, הם מחפשים לכסות את עצמם מכל הכיוונים. אולי זה לא הגיוני לבקש עוד מכתב, אבל מה לעשות... תלכי אליהם ותגידי לעצמך שאת לא יוצאת משם עד שתקבלי מהם מכתב. ואם הם לא יסכימו לכתוב - אז תמצאי רופא אחר שיכתוב ! אני בטוחה שתצליחי למצוא מישהו שיסכים לכתוב לך מכתב. שיהיה

miri71

New member
כבר שלחתי פקס להדסה ובו זמנית

קבעתי תור בקופה לרופא נוסף. חשבתי אפילו לכתוב לו שלא אתבע אותו לעולם על שום דבר גם אם אהיה שוב חולה...

מירבי*

New member
מירי, לפי מה שאני מבינה ממך

הוועדה העלתה את הרעיון ששאיבה עם הורמונים עלולה לסכן אותך. הרופא שעשה לך את השאיבה האחרונה לא חשב על זה, למה שיתחעיל לחשוב על זה אם לא תגידי לו?! בקשי ממנו מכתב שמתאר את מהלך הטיפול האחרון ונותן תחזית לטיפול הבא, בקשי ממנו שיכתוב בכמה מלים שהפעולה בוצעה ללא סיבוכים, מה שבאמת נכון, אני מאמינה שהם יסתפקו בזה. בהצלחה

למעלה