עדכונים בפורום!

sok777

New member
עדכונים בפורום!

יש כמה עדכונים חדשים שברצוני להודיע עליהם
, אבל לפני כן אני רק רוצה להזכיר לכאלו שלא יודעים, שמעל הפורום יש פה תפריט [פס כזה עם כל מיני אפשרויות כגון 'טאגליינס', 'סקר' וכד'] שמתעדכן מדי כמה זמן והדברים האלו מאוד שימושיים. כדאי שתבקרו שם כל כמה זמן כי זה נחמד וחיוני מאוד מאוד. אז הנה העדכונים וההודעות:
סקר חדש עלה סקר חדש. סקר מגניב לאללה. בכל אופן, אם בחרתם בו באפשרות 'אחר', נמקו פה מי הוא [או היא] ה"אחר". תוצאות הסקר הקודם [מלפני שבועיים בדיוק]: לכבוד השנה החדשה - האם שנת 2007 תהיה לדעתך שנה טובה ופורייה ללהקה? תשובה אחוזי הצבעה ברור שכן! יקליטו השנה אלבום ויוציאו בינואר הבא! 85.71% כן. הלהקה תחזור ותעשה טורים. 0.00% לא. לדעתי זו תהיה שנת הדעכות שהלהקה לא תעשה הופעות ולא תעבוד יחד. 14.29% שום סיכוי. זו השנה האחרונה של הלהקה. 0.00% כפי שניתן לראות הרוב פה חושבים שללהקה תהיה שנה טובה ופורייה. מעולה!
קישורים נוספו כמה קישורים בעמוד הקישורים [אליו תוכלו להכנס מהתפריט למעלה, בדף הפורום]. אם יש לכם קישורים מגניבים לתת לי אז שלחו לי ואני אשמח להעלות.
לוחות עד עכשיו זה לא היה פעיל אבל מהיום גם זה פעיל - אופציית ה"לוחות" שנמצא גם כן בתפריט הראשי [בפס שמעל הפורום בו כתובים המון אפשרויות]. נפתח לוח בו אפשר לפתוח מודעות של מכירה והחלפת פריטים של אואזיס. אתם מוזמנים לפתוח מודעה שאתם רוצים למכור משהו או להחליף בתמורה למשהו. אם אתם ממש צריכים לוח חדש או משהו שונה, תיידעו אותי ואני אחשוב אם לפתוח או לא. אמנם הלוח במקרה שלנו לא שימושי כמו בהרבה מקומות אחרים אבל במקרים מסויימים הוא יכול לעזור מאוד ולכן חשוב שתדעו שהוא קיים.
הדף הראשי גם הדף הראשי של הפורום [זה שלוחצים עליו "לפורום"] עודכן.. הוא גם מתעדכן מדי פעם.. אם יש לכם תלונות/הערות/הארות או רעיונות אתם מוזמנים להגיב.
העצומה עד כה חתמו על העצומה כ-104 חותמים. זה מס' יפה מאוד בהתחשב בכך שלא עשינו פרסום ממשי ואנשים פשוט נכנסו לפורום והצביעו. כל הכבוד. עדיין, עם כל הכבוד, 104 חותמים זה לא מספיק. לכולנו ברור שאם הלהקה תבוא לארץ יהיו המונים שירצו לראות אותה. לכן זה די ברור שאנחנו יכולים להשיג פה אפילו מס' אלפים של חתימות אם נתאמץ. אז קדימה, תתחילו לפרסם לחברים ובואו נשקיע בעצומה קצת מאמץ. אם יהיו פה הרבה חותמים אז תפוז אני מניח יוכלו לנסות ולעשות את מירב עבודתם ולהעביר את זה הלאה ואולי אואזיס יגיעו לארץ!
שאלות נפוצות בשעה טובה עלו שאלות לכלי 'שאלות נפוצות' אליו תוכלו להכנס דרך התפריט. לפני שאתם שואלים כל שאלה [אפילו הקטנה ביותר] תבדקו שם אם היא קיימת. תוכלו להכנס גם אם לא נעים לכם לפתוח שרשור בשביל שאלה כלשהי או אם אתם בטוחים שהיא נפוצה כ"כ. אשמח אם תגידו לי שיש לכם שאלות נוספות להעלות למאגר.
לוח אירועים אני רוצה להתחיל למלאות את לוח האירועים של הפורום בתאריכי ימי ההולדת של החברים פה. אז שכל אחד ישרשר לזה [בנוסף לתגובות אם יש לו] את תאריך היום הולדת שלו [כולל שנה!] ואני אוסיף את כולם. =]]]
צ'אט הפורום אני חושב שכדאי שנשתמש יותר ב"צ'אט הפורום" כיוון שהוא כלי חיוני ונוח. אם בא לכם סתם לדבר עם אנשים מהפורום אתם יכולים לראות אם יש אנשים בצ'אט ולהכנס ולדבר איתם. מאוד נוח. במקום לפתוח שרשורים סתם..
אם יש לכם תגובות, שאלות, הערות, הארות וכד', אשמח אם תפנו אלי בשרשור להודעה זו או במסרים אישיים. המשך יום נעים לכולם, סער.

LetThereBeLove

New member
יוווו איזה יופי!!

איזו השקעה גבר..! התרשמתי פלוס פלוס פלוס. והתאריך שלי: 24.6.91

הייתי רוצה להכנס לצ'אט

אבל משום מה יש לי בעיות בכל סוגי הצ'אטים והבלוג טיוי של תפוז. החלון נפתח ונתקע ואז בשביל לסגור אותו אני צריכה לעשות "סיים משימה". זה ממש מעצבן!

sok777

New member
אממ.. את משתמשת באקספלורר?

ג'אבא מעודכן? פלש מעודכן? בכל אופן, אני רוצה להתחיל להיות מחובר כל הזמן שאני על המחשב |מתחברעכשיו|.

יכול להיות שאני משתמשת

בדברים האלה. יכול להיות שלא. איך אני בודקת? מה אני עושה? HELP!

sok777

New member
אממ.. את משתמשת באינטרנט

אקספלורר? זה הכי חשוב.. פשוט זה שיש לו אייקון כחול של e. את משתמשת בדפדפן הזה? אם כן אז אני אגיד לך הלאה מה לעשות..

YOasis

New member
אני אכנס... חייבת!

סורי שאני לא כותבת הרבה בזמן האחרון אבל היום אני אחזור ובגדול... ככה זה שלא עושים מבחנים במועדים הרגילים (או שנכשלים במתמטיקה) אז תוקעים לי שלוש מבחנים בשבוע כששניים מהם יום אחרי יום. היום זה יגמר סוף סוף!
(בהצלחה לי
)

LetThereBeLove

New member
שלושה!

שלושה מבחנים.. סליחה, פשוט התחלתי להתכונן מהיום לבגרות בלשון.... שתהיה ביומולדת שלי!!!! כוסאמא של העולם
ובהצלחה במבחנים!!

YOasis

New member
אני את הבגרות שלי כבר עברתי ../images/Emo3.gif

בקושי רב, אבל עברתי חחח עכשיו אני יכולה לדבר איך שבא לי, סבבות?
וואי ובאסה שזה ביום הולדת שלך
בהחלט משתתפת בצערך... מקווה שכמתנת יומולדת היא לפחות תהיה קלה (או משהו בסגנון...)

למעלה