עדכונים בפורום!

kedeman

New member
עדכונים בפורום!

לכבוד החורף שהגיע נחתה עלי מוזה טיפה עדכנתי בכמה מילים את דף הקהילה (אתם מוזמנים לקרוא אם בא לכם) וגולת הכותרת! הסקר החדש שעלה! יורד גשם! מה אתם עושים? אתם מוזמנים לענות ואפשר להגיב לסקר בשרשור פה! חורף שמח לכולם!!

לירום

New member
אם יורד גשם

אז רצים בחוץ... סתם בלי מטרה (ורצוי עם חולצה ומכנסיים קצרים)

kedeman

New member
בגדים קצרים זה הגזמה

זה קר יותר!!!! איזה מבטים אנשים תוקעים כשאתה הולך מרצונך החופשי בגשם בלי מטריה ופשוט בשביל הגשם ולא בריצה כדי להגיע לאנשהו...

אנשים זה דבר מטורף. הם גם תוקעים

מבטים כשהם רואים כמה אנשים הולכים הביתה מבית ספר בגשם שוטף עם מעיל ביד אחת ומטריה (סגורה) ביד שניה. יושבים להם שם באותו האוטובוס שבמעבר חצייה הקודם, בצד האחר של הכיכר, השפריץ על אותם אנשים הרבה מאוד מים ולא יודעים מה הם מפסידים. אני צריכה לישון מחר אראה מה שכתבתי כאן ולא אזהה

בסדר אבל זה אתה. כי אתה לירום.

גם בחנוכה ברגע שראית את השמש החלפת לקצר נכון? אתה איש הפכו המים! (זה פשוט כ"כ התאים כאן)

לירום

New member
הייתי בקצר גם כשלא הייתה שמש

אבל בערב החלפתי ותפסיקי להמציא לי כינויים

kedeman

New member
לא חשבתי שיש כל כך הרבה אנשים כמוני

אתם רציניים שיש פה שישה אנשים שכשמתחיל לרדת גשם פשוט לוקחים את עצמם והולכים להסתובב בו בלי מטריה, בלי מגפיים פשוט ככה כמו שאתם באותה השניה בדיוק

just stav

New member
ברור!! אחד מהתענוגות הכי גדולים

בחיים...
יום טוב לכולם Love סתו

kedeman

New member
בבית ספר אני מקבל מבטים מוזרים

ותגובות לא תמיד נחמדות...

just stav

New member
שי, במקרה שלך...

אני לא חושבת שזה קשור לעובדה שאתה מטייל בחוץ בגשם...
יום טוב לכולם Love סתו

THE sky angel

New member
חחחחח סתו קבלי ח"ח, מאוד ח!! חיחי.

אממ וכן גמאני ככה בבצפר שלי או בכלל.. דווקא היום יצא לי לדבר עם אבא שלי על זה.. :) והכי מצחיק בבצפר שאני הולכת עם נעל קצת פלטפורמה כי אני שונאת בוץ על המכנס וחברות הולכות על נעלי ספורט ואני לא רצה כי אני נהנית מהגשם אז הם הולכות איתי וכל הרגלייים שלהם נרטבות מהשלוליות חיחי.. :)

למעלה