עדכוניישן=-

indigo wing

New member
עדכוניישן=-

טוב אז כמו שאתם זוכרים משבוע שעבר הייתי טיפה מדוכאת.. אבל הסופ"ש הזה לקחתי את עצמי בידיים ופגשתי המוןןן אנשים שלא ראיתי מזמן, במפגש אצל אחד מהחבר'ה, שהיה ממש מעולה וכיף לראות את כולם ושלמוע מה קורה.. ואתמול בערב יצאתי עם 2 חברות שלא ראיתי איזה חצי שנה והיה ממש כיף
אז כן לפעמים קצת קשה לרענן קשר עם אנשים שלא ראינו הרבה זמן אבל ככה זה כולנו בצבא ומתפזרים, מדי פעם צריך ליזום משהו כדי להתאחד
תודה על העצות והתמיכה שבוע שעבר
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=909&msgid=61633520

pain is MY love

New member
אמרתי לך!!!

איזה כיף לשמוע את זה!!!!
אמרתי לך שא-י-ן על מפגשים נוסטלגיים עם אנשים שלא ראינו הרבה זמן... הצבא אכן מרחיק אבל כל הכיף זה להיפגש אחרי הרבה זמן ולחזק את הקשר... המון המון בהצלחה בהמשך. תמשיכי להנות!!!!!

indigo wing

New member
נצל"ש לעצמי....

לא יודעת מה לעשות.. פגשתי בצבא אחד שהיה חביב.. איכשהו היה נראה לי שזיהיתי שהוא נדלק עליי.. כנראה שקצת צדקתי.. מקודם ראיתי שהוא התקשר אליי כמה פעמים והשאיר לי הודעה קולית שהוא רוצה לדבר איתי על משהו.. אני לא רוצה משהו מעבר לסתם ידיד כי הוא לא מושך אותי, אבל הוא כן בנאדם נחמד.. לא הכי בא לי על להתקשר אליו, לסנן זה מגעיל, סמס זה לא קשור.. מה לעשות?! :-\

מיטללל

New member
לא בטוח שהוא נדלק עליך

אולי הוא סתם רוצה לדבר על משהו שקשור לצבא ולכן הוא מתקשר דווקא אליך... רוב הסיכויים שהוא לא רוצה להתוודות על אהבתו האינסופית כלפיך כי א. לא עושים את זה בטלפון ב. לא מתקשרים מאה פעמים ברצף אם לא רוצים להיראות נואשים מדיי בכל מקרה אפילו שבן אדם דלוק עליך, ואת לא מרגישה אליו כלום את צריכה להשתדל לא לסנן אותו כי זה הדבר הכי מעליב שאפשר לעשות (בטח אם את רואה בו ידיד) אלא להסביר שאת לא מעוניינת מדובר בקשר שלא התחיל - רוב הסיכויים שלא תשברי לו את הלב

indigo wing

New member
אבל זה משהו שראיתי..

לא ממש נראה לי שאני טועה... ואני אדבר איתו ואדע

indigo wing

New member
טוב אז דיברתי איתו.. אני שמחה להגיד

שהאינסטינקטים שלי היו ... ... נכונים
לא יודעת מה הלאה.. לא נעים

Cobe Anan

New member
תשלחי לו sms: "מה קורה גבר?"

אחרי זה הוא יבין שאת בקטע של ידידות...

liontamer

New member
ובפעם הבאה שהיא תראה אותו

הם ישחקו וורמס פורטרס בפלייסטיישן לבושים בבוקסר'ס וייתקעו יחד גרעפסים לאון 909 דומיניישן

למעלה