עדכוניישן....

עדכוניישן....

חזרתי עכשיו מההמטולוג, ששלח אותי לקבל סדרת עירויי ברזל- סה"כ 12 עירויים על עירוי 2 מנות. הוא היה מאוד נחמד ואמר לי לבוא אליו לוולפסון והוא יקצר לי את התור כי הוא לא רוצה שזה ייתעכב- המנה הראשונה. בנוסף, התחלתי סדרת זריקות B12 פעם בשבוע. אני מקווה שהטיפול האינטסיבי הזה ייתן לי פוש רציני ואנרגייה שדי חסרה לי. מה שכן, הוא קרא את המכתב מד"ר שיינמן- הסיכום ביקור שהייתי שם, ואמר שיש לו בעיה עם הנקסין כי היא יכולה לגרום לי לדימום בבטן הוא אמר שהוא לא רוצה לחלוק על דעתו כי הוא לא מבין באדנומיוזיס, אבל שאני בביקור הבא אציין את ההסתייגות שלו ואבקש תרופה אחרת ומקסימום הוא יכתוב לו את זה. אני חושבת,שמה שהכי חסר לי זה CASE MANAGER- רופא כללי שירכז את הכל. כי בתה"ש הם לא מטפלים באנמיה. ואני מרגישה שחסר איזה רופא שייקשר בין כל הגורמים והרופאת משפחה שלי לא מספיק חזקה בשביל זה. חג שמח לכולן...

galim29

New member
את בהחלט צודקת בתחושתך../images/Emo26.gif

זאת בעייה גדולה, מסכימה איתך. לא מעט מאיתנו נתקלות בה- חוסר ברופא טוב שמבין, שירכז את הטיפול בכל התחלואים שלנו. לכן, זה מוטל עלייך, לא לרכז אלא להעביר את המידע לכל הרופאים המטפלים. מציעה לך לנהל יומן מעקב שתדעי מי יודע מה. חשוב מאוד שכל הרופאים יהיו בתמונה. גם לי שיש לי רופא משפחה מצוין, זה לא מרגיש מספיק ואני דואגת להשאיר בתמונה כל הזמן את המרפאה בתל השומר ושיהיה קשר בין הבדיקות שעוברת שלא קשורות אליהם. גם אם לא מרגיש תמיד שחייבת לעדכן, בביקורות עושה זאת ואם יש צורך אז בהחלט מעדכנת. ומשתדלת שהרופאים יהיו קשורים למרפאה ויכירו אותה כדח להקל על הטיפול בענייני. בלבול מוח רציני אבל אין הרבה ברירות כשכמעט כל שדבר קשור באנדו'. מתרגלים אחרי זמן מה. טוב מאוד שהלכת להמטולוג, ואת מרוצה ממנו. חשוב מאוד למצוא רופא שסומכת עליו. ולכי תדעי, אולי בזכותך הוא ייחשף לאנדו' ולאדנו' ויחכים? רופא המשפחה שלי והאנדוקרינולוגית כבר עשו סטאז' על האנדו' בגללי/בזכותי. אגב, בדקת במרפאת האנדו' שאין להם המלצה על רופא טוב שמטפל באנמיה? נשמע לי מוזר שבבי"ח כזה גדול אין מומחה לאנמיה.

כשהייתי אצל שיינמן

ודיברנו על כך שלמעשה הבעייה העיקרית שלי כרגע היא האנמיה מהדימומים, הוא אמר שלדעתו צריך לעשות עירוי ושאני אפנה לרוםאת משפחה שלי. היא מצידה הרגישה שזה גדול עליה והפנתה אותי להמטולוג של הקופה. שלמזלי הבין עניין ואפילו ידע שיש הבדל בין אדנומיוזיס לאנדומטריוזס- הוא רק לא ידע מה ההבדל ואני הסברתי לו. אגב, אני צריכה לעשות גסטרקופיה (לא קשור- כנראה, לאדנו'- אני צריכה לשלול צליאק)- האם יש טעם לפנות לברגבל? או ללכת לרופא מהקופה לדעתך?

galim29

New member
בהחלט בארגבל

זו בדיקה רגישה ולא נעימה (למרות שעושים אותה היום עם הרדמה מקומית... תחשבי שאני עשיתי אותה פעמיים בלי שום טשטוש...) ובארגבל עדין ומבין באנדו' שזה מאוד חשוב... הוא מקבל גם דרך מכבי (יש לו מרפאה במנדס) ואולי עוד קופה... בהחלט ללכת אליו. תייעצי עם שיינמן אולי אם יש המטולוג טוב בתל השומר? למרות שעושה רושם שנפלת על אחד טוב.

למעלה