עדכוניישן

sharon30a

New member
עדכוניישן ../images/Emo152.gif

זוכרים את החזקת האצבעות הקולקטיבית שהיתה כאן עבורי לפני כמה חודשים בקשר למילגה ההיא להמשך לימודי משפטים? (סעעעמקק לא מצליחה לצרף ת'לינק) אניווי, מילגה, כמו שחלקכם זוכרים לא אושרה לי (מ'לשות לא ממש הוכשרתי ללקק אגנים ) א-ב-ל קיבלתי פיצוי. לא פחות טוב.. אז היום פקדתי שוב, אחרי שנים, את מגדל השן. אישרו לי קורס לא פחות נחשב ונחשק (שגם תופס לתואר אגב) של גישור ואימון אישי-עסקי (cohching) זה קורס של כמה חודשים פעם בשבוע שהתחיל היום. מה אספר לכם חברים שליש...היה מדהים... כל כך כיף לשוב, אחרי שנים לספסל הלימודים. ההרגשה. התיק. הספרים. אפילו הש.ב. מאתגרים ומעניינים! כל כך מנקה את הראש מהשיגרה המונוטונית היומיומית של בית-עבודה-ילדים ושאר ירקות. אפילו קיבלנו צ'ופר..בסיבילוס הופתענו לגלות (וגם די שמחנו במיוחד הבנות שבחבורה) שאחד המרצים הוא מוביל לאומי מיאוד מיאוד מפורסם בתחום (תכנית שבועית עם רייטינג נושא שחקים אומר משו למישו?
) אז חברים! מהיום אימרו: שרון-קואצ'רית בפוטנציה...לחלוטין חושבת להרחיק לכת עם זה....(מפטיחה התחשבות בחדהוריות
) וחוץ מזה שאצלנו בבירה אטרף קניות מטורף! התורים בסופר זה אללה יוסתור בגלל השלג הצפוי מחר...שויין...מזל שנערכתי לפני... יאללה צ'או במבינו

טובי66

New member
לשרון

מלוא הברכות והאיחולים הצלחה והעיקר לא לשכוח את ההבטחה לחד הוריות ותעברי את השלג והקור בחום וכייף ממני

בהצלחה בלימודים

ואם אפשר לקבל פרטים על הקורס והמקום אני מחפשת מקום לעשות קורס כזה באופן פרטי ולא דרך העבודה אם את רוצה אני אשמח גם במסר

מיתי

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה יקירה

איזה תחום מדהים, אחד החלומות שלי... בהצלחה מכל הלב. תהני מכל רגע.

sharon30a

New member
מ'פיתום וויתרתי

בינתיים פועלת בשקט...בתקווה לבשורות טובות בזמן הקרוב... אהמממ..ו...תודה

אשת חייל מי ימצא../images/Emo106.gif

משפטנית... מאפרת... קואצ'רית (בפוטנציה
)... המון מזל טוב על הבשורות הטובות ועוד יותר בהצלחה!!

לילי301

New member
נשומה שלי...

החדרת בי חשק לחזור ללימודים, גאה בך על הנחישות ומאושרת בשבילך שאת נהנית, אני בטוחה שזה יהפוך אתץ השגרה למשהו קצת יותר נעים.
יפתי...

ב ../images/Emo20.gif ה ../images/Emo20.gif צ ../images/Emo20.gif ל ../images/Emo20.gif ח ../images/Emo20.gif ה

שיהיה לך בכיף ובקלות. איך הבאת לי חשק ללמוד פתאום.

למעלה