עדכוניישן

CitizenErased

New member
עדכוניישן../images/Emo140.gif

לא נעלמתי... פשוט לא היה מצב רוח
אבל אני פה עכשיו... קודם כל
העצומה
!!!!11
אז אולי תשמחו לשמוע שהגענו ל2000 חתימות! כמו כן קיבלתי אימייל מalternative-israel.com שהם פרסמו היום את העצומה באתר
התכנון שלי הוא לשלוח את העצומה להנהלה ואמרגנים שונים במהלך הסופ"ש הקרוב. בואו נקווה שתהיה לפחות קצת השפעה חיובית. בכל מקרה אני מאוד אשמח אם תמשיכו לפרסם ונמשיך לעלות. eventful.com יפעיל לחץ בעצמו גם כן על האנשים הנכונים.
פרויקט האילוסטרציות
כל מי שנרשם יקבל תזכורת בימים הקרובים. הדדליין הוא ה1 בפברואר נכון לעכשיו ועשוי לזוז שוב... אבל תנסו לסיים עם זה כמה שיותר מהר. חבל סתם לדחות. מספר אנשים מהפורום הרשמי כבר שלחו לי את היצירות שלהם
רוצים לראות את מיוז
אז יש עוד זמן עד שיוכרזו רשמית הופעות נוספות השנה (ועוד יותר זמן עד ההופעות עצמן) אבל רציתי לדעת אם יש פה כאלה שיהיו מעוניינים לעשות את המאמצים ולטוס לראות את מיוז השנה. חשוב לי לדעת כי הפעם אני מתכוונת לארגן את העניין לבד עם חברת נסיעות ולא עם אונטור.

אני אגרור את אבא אם הם יופיעו בסביבות אירופה

זאת הלהקה היחידה ששנינו אוהבים, וכל חברי הלהקה (טפו טפו טפו) חיים
מגניב שהגענו ל-2000 חתימות ^^

CTU Agent

New member
כל הכבוד :)

עכשיו צריך להגיע ל-3000.
אני מתכוון לטוס השנה לחו"ל לראות את מיוז עם חבר, אבל את יכולה להוסיף אותי לרשימה.

M a a y a n K

New member
אם זה אחרי אפריל

וזה לא יהיה יקר מדי אולי גם אני אוכל לבוא כי אני די תכננתי לנסוע לחו"ל בשנה הקרובה אז זה יהיה מצוין

ארמ..

1. ראיתי את העצומה!! נקווה שזה יעזור 2. אשתדל לסיים 3. אני בהחל מתכננת לראות את מיוז השנה

starlightdude

New member
זה רק אני או ש...

העצןמה הזאת הולכת הרבה יותר לאט מהקודמת? יכול להיות בגלל שלאנשים אין כוח לחתום שוב? או אולי כי זה מסובך יותר ואנשים לא רוצים לתת את האימייל האמיתי שלהם ואז לא מקבלים אישור?

למעלה