עדכונייטוויש

shirlapes

New member
עדכונייטוויש

הסינגל הראשון מתוך האלבום יצא ב-11 בנובמבר. לסינגל יקראו Storytime. כבר יש עטיפה לסינגל (מזכיר קצת את הסגנון של דפפ
), טראקליסט יפורסם בקרוב.

../images/Emo220.gif../images/Emo240.gifחדשות מרעישות! הסינגל הראשון../images/Emo41.gif

נייטוויש פירסמו הודעה שהסינגל הראשון יקרא Story Time וישוחרר ב11.11.11! את תמונת העטיפה של הסינגל אפשר לראות בהודעה שבקישור. עוד הם אומרים שהטראקליסט השלם, טיזרים מהשירים ותאריך היציאה של האלבום - יפורסמו בעוד שבוע! מה דעתכם - על השם של הסינגל, על העטיפה שלו, ובכלל?

היויו

New member
יאללה, שיביאו כבר טעימה מהאלבום החדש

ברור לכם שזה אומר שההקלטות כבר די הסתיימו (אני מתכוון גם למיקסים וכל יתר הדברים,כלומר האלבום עקרונית מוכן כבר). וזה אומר שבטח עוד עט נתחיל לראות הדלפות שלו, סטייל "you are listening to the new nightwish album, DPP, and this song is called amaranth"

Amylover1

New member
חחח יאיר הרגת אותי ! --->

יש לי הדלפה של רומנטיסייד עם הקול של הגבר העלוב הזה בקול הלא מתלהב בעליל עוד מ-2005 ! XD

די אדיר

מגניב ממש שזה כבר כ"כ קרוב! אני אוהבת את העטיפה של הסינגל, היא ממש נשארת בTHEME של אימג'ינריום (או איך שלא הוגים את השם החדש...) ועשויה טוב. אני ממש מחכה לטיזרים מהשירים! למרות שכמובן אי אפשר לתת להם המון משקל... זה עדיין די מרגש.

bachner1

New member
וואו, זה מתקדם הרבה יותר מהר ממה שחשבתי ../images/Emo2.gif

שם הסינגל מתאים בדיוק לקונספט
אבל לא כ"כ מצלצל לי "נייטווישי". ייתכן שהוא גם לא יישמע נייטווישי- אחרי הכל, זה סינגל
אבל אני ממש ממש מחכה לטיזרים! לא שהם אומרים משהו, אבל זה לפחות נותן איזושהי אינדיקציה לגבי הסגנון.

DCOW123

New member
הכריכה נראה מ-ע-ו-ל-ה.

אולי הפעם אני אוהב את המוזיקה?!

shirlapes

New member
אני דווקא חשבתי לרגע על ניוקליר בלאסט

(המפיצים שלהם באירופה?)

Seducia

New member
דווקא אני לא ממש מתה על העטיפה.

אני יודעת שזה נשמע מטופש, אבל יש משהו בזה שנראה כמו מבוא לפוטושופ להחריד.

למעלה