עדכונון על נמל 24

בולרו2

New member
עדכונון על נמל 24

ביקור שלישי או רביעי בסופ"ש, ומוצא חן בעיני מה שקורה שם. אומנם עם קינוח וכוס יין גומרים שם עסקית בסביבות 120 ש"ח, אבל לדעתי התמורה הגיונית, באופן יחסי לעסקיות אחרות באותו היקף. לא אוכל מפיל, אבל אוכל טוב, מוקפד.. בעיסקית, הנמל נותן בדיוק בבטן הרכה של רוב המסעדות - מבחר של 4 פתיחים טעימים כמנות ראשונות, לחם טוב ומטבלים ראויים, וכחידוש לתפריט חורף יש תוספת לבחירה של סלט סביר או מנת מרק קטניות לא גדולה אך טובה. כמות האוכל עם מנה עיקרית וקינוח מביאה בדיוק לגבול השובע. מבחר יינות ראוי +, יחד עם אווירה נעימה וטונות של רצון טוב מהצוות, מקום ששווה לפחות ביקור התרשמות אחד.

בולרו2

New member
לא שותף לדעתך ../images/Emo13.gif

עסקית אחרונה בשמורה הייתה לפני כשנה, זו בנמל 24 לוקחת די בקלילות. רמת העיקריות היא די דומה, לדעתי. ארוחת צהריים בשמורה ד"א זכורה כחוויה איטית משהו, בנמל העסק מתוקתק ויש תחושת הקפדה ורצון באוויר, מה שלדעתי קצת התמוסס בשמורה בשנים האחרונות, בעיקר בצהריים. אבל גם את השמורה אני אוהב, שלא יובן לא נכון. הארוחה שאירגנו שם בעבר לכבוד יום הולדת מיוחד זכורה מאוד..

פומפיה

New member
תגיד לי, מה הסלקטיביות הזו? ../images/Emo13.gif

אני מזכירה לך, אנחנו מדברים על חיפה
אני מתפעלת מזה שאפשר כבר לספור את המסעדות הטובות בעיר על שתי אצבעות. לנמל יש יתרון בשירות. אבל בעיניי העיקריות בשמורה לא יותר טובות, אבל הרבה יותר נדיבות, והראשונות שם יותר מעניינות.

בולרו2

New member
מתקנים אותי ../images/Emo13.gif

אכן, מעט יותר מ 120 ש"ח, אבל עדיין תמורה ראוייה, בהתחשב שהעיסקית במול ים הסתכמה בסביבות 300 לראש אחרי התפרעות צדדית קלה. כמו שהוזכר בעבר, במחיר קרוב יחסית מסה לוקחת, בסטנדרטים חיפאיים ללא תחרות לדעתי.

ssyוM

New member
כשאכלתי שם היה מצוין ../images/Emo13.gif

די מזמן האמת ...
על העיקביות .

למעלה