עדכון:

עדכון:

היינו בפגישה אצל היועץ, וזאת היתה באמת פגישת סיכום. בין כל הדברים, הוא סיפר לנו שהיו לו זוגות שוא טיפל בהם שבאמת הכל הסתיים דוקא טוב ובסוף הטיפול, הוא היה מכין להם הסכם גירושים אבל אף אחד לא היה חותם עליו. זהו הסכם שהוא מין תזכורת ושאם פעם חוזר הבלאגן בזוגיות, ההסכם כבר מוכן. אצלנו, הוא אמר שהוא אפילו לא רואה צורך להכין לנו הסכם כזה. בקיצור, כולנו באמת הרגשנו טוב עם סיום המשבר שהיה ביננו. בסיכומו של דבר, אני יודע שבשיא המשבר, כאשר אישתי הסכימה ללכת ליעוץ, זה היה מבחינתי נקודת האור הראשונה. ביעוץ לא נאמר שום דבר שלא נאמר קודם אבל מבחינתי נאמרו דברים שגם כל צד לא רק שמע אלא גם הקשיב. ולמרות שיש לי מין תחושה כאילו אני לא בטוח אם היעוץ עזר, אני יודע שגם אם זה היה עולה 500 ש"ח לפגישה, הייתי הולך על זה.

האלי

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

צרור של פרחים ריחני ורטוב. והמון ברכות מיקי. תן לאשתך זר פרחים ותגיד לה שזה ממני ששמח מאד שמצאתם שוב את הדרך אחד אל השניה. ותרשה לי לאחל לכם שתדעו לשמור את הערוץ הזה שנפתח לכם פתוח גם בעתיד. שלך, האלי.

תודה רבה. הערב בדרך הביתה אני אביא

לה זר פרחים ואספר לה שכמה מהם הם ממך. אחד הדברים שלמדתי הוא ששום דבר אינו מובן מאליו. את זה צריך כל יום לשנן ולזכור.

למעלה