עדכון

נועה פת

New member
עדכון

לכל מי שלא קרא את העיתון של יום שישי: נתפס פירומן מבני-ברק, המצית הסדרתי של בית המשפט בת"א. המתנדב, בן 24, עבד בבית המשפט והצית אותו בשנה האחרונה 5 פעמים והתנדב בכל פעם לכבות אותו עקב הרקע שלו בכיבוי. לאחרונה הבינו שמדובר בעובד המקום וחקרו 11 מהעובדים במכונת אמת. כשהגיע תורו של אייל חמראווי, הנאשם, נשבר עוד לפני החקירה. חמראווי טוען כי עשה זאת בגלל לחץ בעבודה. אני רק מקווה שכולנו נצליח להתגבר על הלחצים שלנו ולהוציא אותם בדרך אחרת.. בואו ננצל את הידע והניסיון שלנו בכיבוי כשבאמת צריך אותו. יום טוב.

fireman

New member
אם בפירומנים עסקינן

בביטאון הכבאים (18) יש כתבה על ילד בן 14 שהצית 23 שריפות בתוך כניסות של בניינים וארונות תקשורת וחשמל וגרם לפינויים של 18 אזרחים. כל זה בכדי לראות את הכבאים בעבודתם.... היה מחכה עוד שנה ובא להתנדב....לא עדיף?

fire girl102

New member
אולי...

לא עדיף שיבוא להתנדב, נראה לי שמדובר ב"פושע" קטן..
סתם.. :)

זאוברמן

New member
פירומנים

ערן ידידי הצעיר ,פירומנים זה סוג של מחלה נפשית כמו למשל קלפטומניה, ואנשים כאלו זקוקים לטיפול רפואי שלעיתים זה נמשך זמן רב . וככל שמגלים זאת מהר הגמילה מכך מהירה יותר, אני לא הייתי רוצה לגייס חברה כאלו שיהיו ככבאים או כצופים במערך הכבאות כי במקרה של גילוי כזה כדוגמאת הצופה מתל אביב משאיר כתם והרס תדמיתי לאין שיעור , בברכת חברים גרשון

Amitg

New member
הפירומן

שדיברו עליו אינומתנדב/התנדב בתל אביב!! לפי מה שהבנתי הוא התנדב בני ברק

למעלה