עדכון!!!

yaelma1

New member
עדכון!!!

אז סוף סוף ביום שני היינו אצל ד"ר גונן והוא אחרי הרבה התלבטויות ואחרי שהתייעץ עם שולמן החליט על לפרסקופיה למרות שאצלי בגלל הניתוח בקיבה העסק קצת מורכב אבל אין ברירה כי התגובות שלי מאד מאד לא טובות בלשון המעטה ואולי ניתוח לניקוי המוקדים יכול לשפר אז הניתוח יהיה כנראה בעוד חודשיים ובינתיים תחזיקו לי אצבעות שיהיה בסדר. נ.ב: לכל מי ששלחה מסר על שירת הבריאה זה התעכב גם בגלל החג וגם בגלל שחיכיתי לעוד עותקים אז השבוע אני אשלח וסליחה על העיכוב.

ר ו מ י ה

New member
יעלי ../images/Emo24.gif

מקווה שבשל המקרה המורכב שלך תנותחי ע"י מיטב הרופאים. את יודעת האם שולמן יהיה מעורב בניתוח? מאחלת לך המון המון הצלחה

yaelma1

New member
מקווה מאד מאד שכן!!!

מקווה מאד מאד שכן!!! אגב חודש חדש הגיע ואין סיכום מה קורה?

liatsw1

New member
כנראה שההריון משפיע...

בס"ד צוחקת כמובן. בהחלט, מה קורה עם הסיכום? התגעגענו לכתיבה האומנותית שלך. וחוץ מזה שזה גם עושה קצת "סדר" בראש.

liatsw1

New member
כולי תקווה שאכן זה ישפר את המצב

בס"ד מקווה שהכל יעבור בשלום ושתהיי בידיים של רופאים טובים. היכן תנותחי?

יעל ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שמחה שיש החלטה. מבינה מאד את השמחה שנובעת מההקלה שאחרי תקופה ארוכה של התלבטות מגיע הרגע שמקבלים החלטה, גם אם זה אומר להיכנס שוב לחדר ניתוח. בגלל המצב המורכב שלך ולאור הניתוח בקיבה, לא מאמינה ששולמן יוותר על "התענוג הכירורגי" לקחת חלק פעיל בתהליך, אבל ---- הייתי דואגת לודא את זה איתו ולברר בדיוק מה הסיכויים שיצליחו לבצע "ניקוי" בלי לפתוח בטן. והייתי מתייעצת גם עם תל השומר בענין. בהצלחה

למעלה