עדכון

עדכון

שלום דר' תורג'מן אני אחרי הביקור אצל הרופאה הרדיולוגית לקראת הטיפול אז הטיפול נקבע לאמצע אפריל- כי רק אז יש מקום פנוי ( ביקשתי שזה יהיה באישפוז מלא בגלל הילדות הקטנות , אין לי דרך "להתרחק" מהן בבית או במסגרת המשפחה). קיבלתי רשות מהרופאה לקחת אלטרוקסין במינון של 50 עד שבועיים לפני הטיפול ואז להפסיק אלטרוקסין +דיאטה דלת יוד לשבועיים אלו שלפני הטיפול. אני כמובן רוצה לשאול אם עדיף הטיפול באלטרוקסין במינון וכפי שנקבע או כפי שהצעת לי ב- TI TRE ואז מה המינון במקרה זה ועד כמה ימים לפני הטיפול? בכל מקרה אתייעץ עם הרופאה המטפלת בי בביה"ח -אבל כך אוכל אולי להציע חלופה שהיא לא יודעת/ לא חשבה עליה השאלה מתייחסת לתופעות הלואי של חוסר הטיפול בו אני נמצאת כגרע-מה יעזור טוב ומהר יותר,כי קשה לי מאד במצב הנוכחי. תודה מראש

T3 יפעל ויתפנה יותר מהר

אם יש לך אפשרות לקחת (T3 ti-tre) זה עדיף. זה גם יעבוד יותר מהר וגם יתפ]נה יותר מהר. אני מסכימה עם הדיאטה דלת יוד. מאיפה קבלת את ההנחיות האלה? מאונקולוגיה? מי שאמור לעשות את זה הם אנדוקרינולוגים שגם אמורים לנטר את ה-TSH שלך עד הטיפול. ותזכרים דבר מאד חשוב!!!!!!!!!!!!!! כי בקביעות שוכחים לעשות זאת כאלה שאינם אנדוקרינולוגים, יש לקחת רמת תירוגלובולין לפני הטיפול בעת שה-TSH שלך יהיה גבוה. זה כמובן אם זה לא נעשה לקראת המיפוי שעית. זהו מדד חשוב ביותר, שחייבים לדעת את הערך הבסיסי שלו לפני הטיפול. זה היהווה, ביחד עם המיפוי הכל גופי, בסיס להשוואה לשנה הבאה כשיחזרו על המיפוי.

תודה על המענה ותשובות

רמת תירוגלובולין ביקשו לפני המיפוי הכל גופי. אלטרוקסין במינון של 50 + דיאטה דלת יוד הציעה האונקולוגית ו- T3 הציע רופא א.א.ג - זה שניתח אותי. גם האנדו' שמטפלת בי בקופה כששמעה את שתי ההצעות העדיפה את ה- T3 , אבל כשפניתי אליה לפני כן ללא המלצות אלו מהרופאים האחרים היא אמרה שאין מה לעשות. וחשוב לי לדעת עד כמה ימים לפני הטיפול כדאי להמשיך עם ה T3 , כי הרופא המנתח - א.א.ג. אמר לי שאפשר לקחת עד שבוע או 10 ימים לפני הטיפול והאנדו' מהקופה אמרה שבועיים ושוב אני מבולבלת. תודה על הכל.

למעלה