עדכון !!!

sahar sh

New member
עדכון !!!

קבוצת רחובות מונה כבר 5 משתתפים + אחד בספק !!! יש לכם הזדמנות להצטרף אליה לפני שנפגשים בפעם הראשונה. ממש לא מחייב להיות מרחובות... ואפשר לפנות אליי במסרים רק כדי לשאול על זה . סהר.

a9981

New member
שאלות לסהר..

איפה אתם מתכננים להפגש ? ומה אתם מתכננים לעשות..? תודה.

sahar sh

New member
אז ככה:

קודם כל תודה על ההתעניינות... שנית, אנחנו מתכוונים להיפגש ברחובות, אם כי זה יכול להשתנות בהתאם למגורי המשתתפים. אין תוכנית מוגדרת למה שנעשה, אבל בעיקרון זה פתוח לגמרי, לא מוכתב מראש. תבוא ותראה... מהיכן אתה? סהר.

a9981

New member
סהר...

סהר, אתה יודע שאני תמיד מתעניין.. אפילו דיברתי איתך בטלפון לפני מספר שבועות בקשר להצעה שלך למפגש שהעלת פה, ועדיין לא קיבלתי ממך תשובה/טלפון חזרה... אתה כל הזמן מדבר על היענות, אבל כשמישהו כבר נענה ומדבר איתך באופן אישי אתה לא חוזר אליו..

sahar sh

New member
שלום אבי, מה שלומך?

לא ידעתי שזה הניק שלך... קודם כל בזמנו זה לא היה התארגנות של קבוצה ולא לקחתי את זה על עצמי. שנית, אף אחד לא מושלם, אני מודה ששכחתי מזה לגמרי, זה היה בדיוק בתקופה לחוצה ואח"כ כשניזכרתי, אז לא מצאתי את הדף שרשמתי את המספר שלך. אני מצטער על עוגמת הנפש. סהר.

littlef

New member
היי סער

פעם קודמת הכרת אותי בכינוי Island, אני נכנסתי על שם המשתמש של אחותי. עכשיו יש לי שם משתמש חדש. רציתי לדעת קודם כל מתי המפגש? כמה זה עולה? יוצא לי להיות הרבה באיזור השרון אז אם התאריכים יתנגשו אני אשמח לבוא. תודה.

sahar sh

New member
המפגש יערך השבוע ביום רביעי/חמישי

בערך ב-7 או 8 בערב בקניון רחובות. אתם מוזמנים לרשום את היום המועדף עליכם. וכמובן, לשאול שאלות/להצהיר על הצטרפותם לקבוצה המונה כבר 7 משתתפים + אופציה ל- 3 נוספים. סהר.

למעלה