עדכון

Leiden

New member
עדכון

1. התחלתי היום בעבודתי החדשה. תהליך ההדרכה וההכשרה החל היום ויימשך כשבועיים. המנהלת הישירה היא המדריכה והיא נעימה ופלפלית. כל התחום עבודה שלנו חדש בחברה (שיש לה תחומי עיסוק רבים) ולכן גם טמון בו פוטנציאל התפתחות. 2. בתזמון המשעשע ביותר שניתן, קיבלתי היום הזמנה לפגישת עבודה עם המנהלת ממקום העבודה הקודם שלי לגבי חזרתי לחברה (דבר שהתעכב מצדה ולכן עברתי מעמדת המתנה לעמדת חיפוש לפני מספר שבועות). 3. הודעתי בעבודה הזמנית שלקחתי תוך כדי חיפוש עבודה, חלוקת עיתונים על עזיבה ואני מחוייב לשבועיים נוספים. דרוש מישהו/מישהי להחליף אותי: קו בהוד השרון. שישה ימים בשבוע משלוש עד שש בבוקר, עם רכב. 1850 שח לחודש.

Leiden

New member
עד כמה שיש מה לפרט

מתכנסים בנקודת פריקה (צומת מרכזי באיזור) שם פורקים את החבילות ממשאית החלוקה ומניילנים את העיתונים כפי הנדרש לקו החלוקה. כל נהג אחראי על קו חלוקה (מס' עיתונים משתנה, זמן חלוקה דומה) שאורך כשעתיים. שבוע ראשון אתה צמוד לנהג שמכיר את הקו (אתה יושב לידו ואחר הוא יושב לידך) ואז ממשיך לעבוד לבד, תוך שראש האיזור מעדכן אותך מידי לילה על שינויים במידה ויש. יש אלמנט פיזי קל בעבודה של זריזות (אין משאות כבדים...). השכר הוא 1850 הכולל מרכיב "איכותי" שמנוכה ממנו סכום רק אם העבודה אינה מתבצעת בצורה סבירה (איחורים ודילוגים למיניהם). בשורה תחתונה- הכנסה נאה ביחס למספר שעות העבודה. נראה לי גם מתאים לאימהות צעירות- הילדים ישנים והמכונית פנוייה.

ואיך מחושבות הוצאות הדלק והבלאי?

כי כשאתה נוסע עם האוטו שלך, אתה גם מבזבז דלק, וגם דופק קילומטרים. כך למשל המועדים בין טיפולי 10 אלפים מתקצרים, וזה הפסד כספי, יש יותר בלאי למנוע וכו'

למעלה