עדכון....

mor mor

New member
עדכון....

היי בנות רציתי לשתף בתחושות שלי... אני ביום ה-32 למחזור....אין סימנים חומים כמו תמיד אלא מעט הפרשות צהבהבות (סליחה), אין כאבי פטמות אבל.....יש בחילות מדי פעם כאב בטן קל ועייפות ולנגד מרץ לעשות דברים וכמובן תאבון רב... באמת אני מפחדת לעשות בדיקה ולהתאכזב כמו תמיד. החודש הייתי בלי שום כדורים או כוריגון או הזרעה+השבחה...בגלל הציסטה, שנעלמה לה לבסוף.. נראה לי שאחה עוד שבוע ואז אבדוק...

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לא יודעת מה איתך, אבל לי יש הרגשה מאוד טובה לגבייך............ בהצלחה, מחזיקה לך את כל האצבעות

בולה101

New member
../images/Emo45.gifלא מבינה איך את מצליחה לעמוד

במתח הזה. ישר לבדיקת דם מחר על הבוקר. יש לי הרגשה טובה שזה חיובי. רוצי מחר לבדיקת הבטא ותחזרי עם תשובה חיובית. אני הייתי משתגעת כבר מזמן

מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo65.gif

ומי כמוך מכירה את גופך אז יאללה תראי לנו מספרים גבוהים (של בטא)

mor mor

New member
בנות אני צריכה את עזרתכם....עידוד

אני מפחדת לעשות בדיקה,יכול להיות שזה עדיין מוקדם לעשות? כי המחזור לא סדיר בכלל, הוא היה סדיר רק עם איקקלומין....והחודש לא היה. ולמה לא כואבות לי הפטמות כמו תמיד? ולמה אין כתמים חומים?? אני כלכך מפחדת שוב להתאכזב בגלל זה אני לא בודקת.....

Big Mama 1

New member
היי מור מור ../images/Emo24.gif

אל תפחדי, אני איתך. לכי ותעשי בדיקה. אצלי זה מצב לא קיים, אני צריכה לדעת, כן-כן, לא-לא, הרי זה כבר ממילא עשוי, ולדחות את הבדיקה לא ישנה את התוצאה. אם את חוששת שזה מוקדם מידי, תתייעצי עם הרופא בקשר לתאריך הבדיקה. מחזיקה לך אצבעות.

אל תפחדי../images/Emo24.gif

גם אני חייבת לדעת, חוסר הידיעה והמשחק בנדנדה של יאוש ותקווה לא עושה לי טוב. תעשי בדיקה , מה כבר יכול להיות, או חיובי (הלוואי) או שלילי ואז תוכלי להתחיל את הטיפול שיביא את החיובי, כך שבכל מקרה התוצאה רק תקדם אותך לילד שלך. בהצלחה

14me

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הלוואי והתוצאה תהיה חיובית אמן אמן אמן (לפי מה שאת מספרת הסיכוי להרין נראה חיובי).

mor mor

New member
בדיקת הריון

באיזה שלב של היום היא אמיתית, אם עושים אותה בערב,צהרים,בוקר או שזה לא משנה?

mor mor

New member
בחילות

הגיוני שיש הגיון בין בחילות לאיחור קצר מאוד של מחזור

ל א ו

New member
מור מור תעשי טובה ../images/Emo124.gif

תעשי בדיקת הריון כבר! למה לעשות את זה לעצמך - לא חבל כל המתח הזה? בדיקת שתן עדיף לעשות בבוקר כשהשתן הכי מרוכז ואפשר גם לא לשתות במשך 4 שעות ואז לעשות אותה (אני חושבת שבלקראת הריון היתה המלצה כזו) אני מחזיקה לך אצבעות עד התשובה (החיובית
)

mor mor

New member
צודקתתתתת

אני אעשה מחר על הבוקר ודיי עם המתח הזה.

אפרסקה

New member
כמה תשובות ואיחולי הצלחה ../images/Emo57.gif

לגבי בדיקת הריון, בעיקרון ממליצים לעשות בבוקר עם השתן הראשון כי זה שתן יותר מרוכז. מצד שני, אם כבר יש איחור, לפעמים יראו גם בלילה, וגם לאחר שהשתן מזמן לא מרוכז. יש ערכות שמציינות בפירוש שהשעה לא משנה. רק כמובן תקיח את זה בחשבון - כשאני עשיתי שתי בדיקות בלילה, אחת יצאה חיובית והשניה יצאה שלילית למרות שלמחרת ראיתי שהיא טעתה. אז זה כנראה בכל זאת משפיע. לגבי בחילות, כמובן, יש כאלה שיש להן בחילה כבר ביום האיחור. מחזיקה אצבעות שהבחילה היא מהסיבות הנכונות!!

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה חדשה אחת ליומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות- שולחת לך מסר בעניין. אני חוששת שאת קצת מלחיצה את עצמך. אם אין לך וסת סדירה ואינך יודעת מתי היה הביוץ, איך את יודעת שזה בכלל איחור. האיחור מתחיל 14 יום אחרי הביוץ. בכל מקרה, תעשי בדיקת הריון, ואם התוצאה שלילית תפני לרופא לביצוע פרופיל הורמונלי, לודא שבכלל היה ביוץ. בהצלחה נועם

mor mor

New member
נועם יקרה..

היה ביוץ החודש כי עשיתי בדיקת זקיקים. ועברו מאז הביוץ 20 יום... אז לדעתי זה איחור??? אך אני בכל מקרה אעשה בדיקה, למרות שנראה לי שאתאכזב שוב

למעלה