עדכון

שרוך

New member
עדכון

בס"ד הי לכולם מה קורה מה איתכם ככה יש לי 2 דק' לכן אני כותב הודעה !! ככה אני בלאס וגס עד יום ראשון ממש נחמד פה ! חם מאוד אבל יש הרבה גשם פה ושם !! אני נהנה עושה חיים לצערי אני לא יכול להמר !! יאיר אח שלי אתמול ראיתי מכונית פראראי ויש נזכרתי בך בלי נדר אני יראה את התמונה במפגש !! שמרו על קשר ב@ מתגעגע עוד 14 יום נםגשים בארץ שרוך

יו גדול שרוך תביא את התמונה למפגש..

אגב... שולי... את גמרת כבר אם הכיפה? ואני מקווה שלא נעלבת היום על חבר שלי...

חם וגשום? איכות חיים..

מזלך ילד שאתה לא יכול להמר..-אני עם איילת
נו,תחזור כבר..

שולי פ

New member
שרוכייי

תשמור על עצמך!!! ונראה אותך במפגש!!! ןכמובן שתעשה חיים!

שרוך

New member
עדכון השבועי של שרוך

בס"ד הי לכולם מה קורה מה איתכם אני ברוך נהנה !! בלאס וגס! היום אני נוסע להובר דם ולייק מיד מי שמכיר !! הובר דם זה סכר ענק !! בעזרת ה' יום רביעי עד שני אני בזיון וברייס פארקים לאומיים של ארה"ב !! ואז אני שוב חוזר לאס ואס היה שינוי בתוכניות !! אח"כ סן דייגו !! ואז לוס אנגלס ואז יום שלישי ממריאים לארץ הקודש ! יום רביעי נוחתים ואז אתם תפיסיקו להתגעגע !! תודה רבה על השרשור נתן !! אילה לשרשור שלך יש עוד כמה ימים חח !!! שיהיה לכם שבוע טוב!! ועמיצורי אני מבקש סליחה !! חבל על כל מה שקרה וחבל שאת עוזבת !! בקשר להתמכרות אני מבקש מכם אני רוצה גמילה כן כן צר לי !! ילאה אני זז !! שמרו על קשר ואני מבקש סליחה אם אני לא יגיב בפורום וב@ !! אם כבר @ אז אני מחכה ל@!! שולי עוד דבר קטן אם רוצים למצוא ממחשב אפשר תאמיני לי !! שאבי על המחשב אני יעשה הכל לקבל אותו ל5 דק' !! מזל"ט לעצמי !! חודש טוב לכם ! זה מצחיק אותי שאמרתי שאני לא יכתוב בפורום שאני יהיה בחול !! אבל זה מראה כמה אני ... אתם תשלימו שבוע טוב ושבת שלום לי ( אצלי עוד לא שבת חח ) חברה שלי אני מתגעגע ומחכה לחזור ובעצם אני מתגעגע לכם !! שרוך נ.ב ללי מה קרה לחתימה שלך?

שרוך

New member
נ.ב 1 + תיקון

בס"ד הי הנ.ב הוא שאני מבקש סליחה מכל חברי הפורום שאני כותב שבארץ כבר שבת ! סורי !! ועוד תיקון חברה שלי אני סופר מתגעגע וכמובן אני גם מתגעגע לחברי הפורום !! שבוע טוב& שבת שלום שרוכי מעיר האורות

מוצארט

New member
יאללה בנאדם...

אתה מכור טילים!!! לא יאומן כי יסופר... חכה חכה במפגש, נראה לך!

mayakol

New member
נראה לך?

מוצארט- החלטת להגיע ולא אמרת לי???????
בכל אופן- אתה יודע שאיתך או בלידייך אלו יהיו שני מפגשים שונים לגמרי! ולשרוכייי- יאללה כבר, מתגעגעים- ב-ו-א ה-ב-י-ת-ה

שרוך

New member
יסוף& שירה+ שאלה קטנה

בס"ד הי לכולם ככה יסוף חסר לך שאתה לא מגיע כי.... ( אני לא יכתוב פה כדי שמשהי לא תרצח אותי ) אבל דוגרי אם אתה לא בא אני לא בא ( מכיר את האלה) ובאמת חסר לך שאתה לא בא אני חייב לראות אותך ובלי חייב תמונה שלך איתי ( ומהבין יבין) ככה שירונות ( חחח נשמה מצחיק אבל גנבתי את זה ממשהי ) חח דוגרי אני מתגעגע ודודה שלי שאלה אותי השבת האם אתה מתגעגע אמרתי כן וישר חשבתי על הפורום !! ובעזרת ה' עוד שבוע וחצי אני יהיה בבית !! ועוד שאלה שעלה לי כרגע במוחי בלי קשר להודעה אבל אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש לכן אני יכתוב אותה פה בשורה באה והשאלה היא ... כמה זמן לוקח להוציא תעודת זהות זה נשמע לי מצחיק אבל החוק מחייב וכמובן שאני רוצה להראות לכם אותו!! ובלי נדר שאני יגיע לארץ אני מוציא ת.ז אח"כ ציונים טובים בתחילת השנה ואז בלי נדר אני יוציא רישיון ואז ליאור היקר אתה בא איתי באוטו למפגשי הפוורום !! חחח אני ממש .... ( אתם תמשיכו ) יאלה אני זז מתגעגע ברור אוהב אהה לא יודע ( הטעיה מתגעגע ואוהב) וכמובן שאני מתגעגע לחברה שלי וגם אוהב אותה !! יאלה מחכה ל@ שרוך מקש 7 אין עליך אני אוהב את הסמן & אנד !!

מוצארט

New member
זה מאוד פשוט שרוכי

אתה הולך למשרד הפנים (שעה-שעתיים לפני הפתיחה) מביא איתך תמונה קטנה (אלה שמצלמים בדוכנים קטנים, בדר"כ בתחנה מרכזית או קניונים). וצילום ת"ז של אחד ההורים. וזהו, מהרגע שקיבל אותך הפקיד, תוך 10 דק' יש לך ת"ז!

שרוך

New member
יסוף אתה מעלה נקודה כואבת

בס"ד הי יוסף מה קורה? אני ממש לא רוצה להיות מכור בעיקר בגלל הפחד של שנה הבאה לכן אחרי החופש אני רוצ להיגמל לא לעזוב אבל לא לקום וישר לבדוק מה עם ה@ והאיסי כי שנה הבאה הולך להיות קשה !! בית ספר בגרויות אולי הדרה אולי סוף סוף להגשים חלום לשחק כדור סל להוציא בסוף השנה רישיון !! ולהיות בפורום ! שמרומ על קשר מחכה ל@ שרוך

למעלה