עדכון...

kushkulina

New member
עדכון...

טוב, אז ביצעתי בבוקר בדיקת דם ועכיו קיבלתי את התוצאות.... אני לא אשאיר אותכם במתח הרבה זמן... התשובה היא- לא!. אני עצובה להפליא- בכל זאת היו ציפיות... היות ואני בעבודה אני לא יכולה לפרוק את האכזבה אבל זה יקרה כשאני אגיע הביתה.... טוב הדמעות מתחילות אז אני אפסיק לכתוב עכשיו....... מצטערת על הדיכאון אבל גם בזה תצטרכו להשתתף מתוקף תפקידכן כתומכות שלי בכל עד הפסים המיוחלים... חג שמח !!!!!

m i c h a l y

New member
נשבעתי שלא אתפתה לענות בפורום זה

אבל אני מרגישה ששתינו באותה סירה. גם בדיקת הדם שלי חזרה שלילית היום, וגם אני בוכה בוכה בוכה.... אמנם אצלי זה יותר מורכב (אפשר לעיין בשרשור קודם) ואין ממש מה לומר לך. עוד מעט יתחיל מחזור חדש, עם סיכוי חדש.... לי עזר מאוד לדפדף ביומן ולבדוק תאריכי ביוץ אפשריים, תחילת ה"פעילות" וכו' בקיצור, אחרי יומיים של בכי קבלי עוד דמעות ממני. מיכל.

קושקולינה יקרה !

בתור אחת שאמורה לקבל מחזור מחר ולא ממש מרגישה ב"הריון" אני יכולה רק לחזק ולחבק אותך חזק...זה בסדר גמור להיות קצת מאוכזבת (זה מה שאני אומרת לעצמי כל הזמן ) ובסופו של דבר זה יבוא.

פוקית27

New member
קושקולינה,../images/Emo24.gifדבר ראשון תוציאי,

לפי דעתי ברגעים כאלה רק אחרי בכי טוב, רק אחרי שמוציאים את הכל אפשר לנשום עמוק ולתכנן את הפרוייקט הבא. אחרי שגומרים להתאכזב ממה שלא הסתדר החודש נורא מרגש לחשוב על מה שננסה ליצור בחודש הבא. שהזמן יעבור לך מהר ושלכולנו הכל יסתדר.

../images/Emo24.gifקודם כל גדול

למרות שאנחנו רק בחודש השני לניסיונות אני כבר יודעת שמאד אתאכזב אם לא. ומאד מאד מבינה אותך. מה שעוזר לי לפעמים כשדברים שאני נורא רוצה לא קורים הוא להאמין שכל דבר בא בזמן שלו, ושהכל לטובה. אני מאמינה שכשיגיע הזמן, ההריון יגיע. ומה לעשות, לפעמים הזמן והרצון לא עובדים ביחד

יפעת99

New member
../images/Emo24.gif גדול גדול

לא נורא תחשבי על זה כך ככל שניכנס להריון קרוב יותר לקיץ נלד בתקופה חמה יותר ונעימה יותר וכך נוכל ללכת עם העגלה בחוץ ולהשוויץ. בהצלחה בהמשך יפעת

פּוֹנְג

New member
קושקולינה..

קבלי חיבוק (לא את החיבוק המחייך) חם תבכי טוב טוב, זה עוזר (אני יודעת
) ותפתחי יומן ומחשבון ותתחילי לתכנן תוכנית 'אימונים' לחודש הבא. ובינתיים בואי שבי איתנו נרים כוסיות לכבוד המצליחות, מה יש, מגיע להן.

חמודה שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול

ומאז מזדהה - כי במקום סימנים של הריון יש לי סימנים של מחזור (ואין אפילו טעם לעשות בדיקה...)

מעיןבר

New member
((((חיבוק))))

תשחררי קצת ותחזרי אלינו מחוזקת עם תקווה לחודש חדש ומוצלח יותר...

Gill Gallad

New member
היי חזקה לפעם הבאה.

בפורום הזה כולנו נחומ-תקום. נופלות וקמות. קמות ו... מצליחות??? - אמונתי היא שבסופו של דבר זו אכן תהיה נחלת כולנו. בהצלחה!!

למעלה