עדכון

עדכון

ביום שישי עלה לנו לחץ הדם, וביום ראשון הלכנו לרופא ששלח אותנו לביקור בחדר המיון של בי"ח ליס. כרגע אינה נמצאת בליס עם ל"ד פחות או יותר בסדר אבל עם סימנים לרעלת, נקווה שזו רק אפיזודה חולפת.

ammy

New member
מחזיקה לכם אצבעות שתחזרו הביתה

ושזה תהיה באמת רק אפיזודה חולפת.

אני מניח שזה בעלה של אינה

אז קודם כל נעים נאוד. אחר כך, תהיו חזקים. לא זרה לכם כל ההתרחשות, נכון? ואינשאללה אינה תחזור הביתה עדיין בהריון ותענה לנו על השאלות... אנא עדכן... נ.ב. מה השבוע?

איזה ../images/Emo93.gif

אוף, אוף אוף!!!! מקווה מאוד מאוד מאוד שזו לא רעלת ושאינה תצליח לסחוב עוד כמה שבועות (באיזה שבוע אתם?). מסור לה את אהבתנו. מחזיקה אצבעות חזק.

shirar1

New member
ראיתי עדכון על מצבה של אינה בפורום

הריון אחרי טיפולים (קרן! בבורותי אני לא יודעת להכניס קישורים!). כתבו שיש לה חלבון בשתן ושכנראה לא ישחררו אותה עד ללידה. אז אינה, בעלה ויערה, תדעו שאנחנו מחזיקים לכם כאן אצבעות מהודקות, שתהיי מאושפזת עוד 11 שבועות ושהכל יסתיים בטוב. אגב, מה פתאום ליס? לא טיפל בכם אייל סיוון מתל השומר?

לדעתי

הפורופ צריך להתארגן על מחשה נישא בשבילה . היא בטח משתגעת שם בלי הפורום . ואינה - אם את מקבלת מסרים מכאן - תחזיקי מעמד , מי כמונו מבינים מה זה להיות שם . מחזיקים לך את כל 100 האצבעות שיש לנו בבית .

קרן משם

New member
לעזור לך?

הנה ההודעה שפורסמה בפורום הריון לאחר טיפולים! הגלגל מסתובב ואין מקום לפרוץ אותו...לצאת מהמעגל המעצבן והנורא הזה...והסיפור "חוזר על עצמו" לפחות מבחינת בעיות/שמירות וכו´... אני מקווה ממש ממש ממש ממש ממש מקווה בשביל אינה בעלה ויערה שאינה תסחוב עד בלי די! (OK כמה שבועות טובים!) ומאחלת ליערה להעביר את הזמן הזה "בלי אמא" לידה הכי מהר וקל שאפשר!! ולאישה של אינה-אנחנו איתך!! דווח לנו על מצבה בהמשך
יבנו איתכם! וכל אצבעותינו מוחזקים חזק חזק!

למעלה