עדכון

ginger lemon

New member
עדכון

השאיבה עצמה היתה בסדר.. אבל כמו שחשבתי לא היו הפתעות גדולות.
שאבו 5, נראה מחר אם כל ה5 זקיקים היו מלאים ואם היו הפריות.. האסטרדיול שלי היה 2250 בערך, אז אני ממשיכה לצפות ל2-3.

ענבל ח1

New member
היי מותק

מקווה שכל ה- 5 יהיו טובות.
מה שכן, אם הן לא מספיק בשלות אבל עם פוטנציאל אז ייתכן שיצליחו להבשיל אותן במעבדה ואז להפרות גם אותן.
אחזיק לך אצבעות לעוברים יפים ואחד שיבחר להישאר...

&nbsp

ginger lemon

New member
אני בכרמל

אני חושבת שפשוט חלק מהזקיקים היו ריקים.
זה תואם את רמות ההורמונים שהיו ואת הנפח של הזקיקים (נפח קטן, למרות הקוטר במ"מ).
אני ממש מקווה שהמעט שהוציאו יהיו איכותיות מספיק. לחוצה שלא יהיו הפריות.
חוצמזה, אני כזאת גמורה שישנתי עד עכשיו.. לא מאמינה שכבר 5 אחה"צ!

Cuenquitta

New member
בשאיבה סופרים ביציות ולא זקיקים- אם אמרו לך 5 כנראה ששאבו 5

מה שקורה שתוך כדי השאיבה האמבריולוגיות כבר מחפשות את הביציות בתוך הנוזל שנשאב ומודיעות לרופאע-לא סופרים כמה פעמים הרופא שאב, אלא כמה נשאבו (באופן אישי יצא לי לראות כמה שאיבות, ואפילו ספציפית בכרמל, כך שזה מידע מבוסס)- אם אמרו לך שהיו חמש , את יכולה להיות רגועה שאכן נמצאו 5 ביציות (פלוס מינוס אחת שאולי התפלקה בספירה איפשהו, אבל פחות סביר במספרים כאלה). אם לא אמרו לך כלום ואת מסתמכת על מה שראו במעקב זקיקים- אז במקרה זה באמת קשה לדעת מה היה ולנבא, אבל מאוד לא מקובל לא ליידע בסוף שאיבה כמה נשאבו, כך שאני שוב חוזרת להנחה ש-5 זה מספר המזל
כך או כך, כולי תקווה שהן גם בשלות, איכותיות ונהדרות וממש עכשיו שוקדות על יצירת חמשת העוברים המושלמים שלך שיספיקו לכל המשפחה.
תרגישי טוב, מקווה שעובר בקלות

ginger lemon

New member
תודה רבה על הפירוט והעידוד

אמרו מפורש ששאבו 5 ביציות (ומאחר וזה פחות ממספר הזקיקים שראו אני מעריכה שחלק היו ריקים? לא הגיוני להניח זאת?).
הערכה שנייה, שלא כל ה-5 יופרו, ושסביר שיהיו כ2-3 עוברים.
בינתיים באמת כדאי שאחליף "דיסקט" לכזה יותר חיובי.
מקווה לראות כמה שיותר מכן מחר ולבוא עם חדשות טובות :)

בלונד23

New member
אכן לרוב מס' הביציות קטן ממס' הזקיקים

לא יודעת למה. יש אפשרות שביצית לא בשלה לא נספרת, או שפספסו בשאיבת הנוזל את הביצית עצמה.
אל תשכחי שבטבע אין ריבוי ביציות (למעט 2 בלבד לעתים) ולכן אם הזקיקים ריקים זו תוצאה של התערבות האדם בטבע.
אחוז ההפריות נגזר משני דברים, והם איכות הזרע (משפיע מאוד מאוד) ואיכות המעבדה.
&nbsp

ginger lemon

New member
ושאלה לא קשורה

מה ההכשרה שיש לאמבריולוגית?
תואר 2 במדעים/מעבדה רפואית?

היא321

New member
שיהיה בהצלחה!

גם לי בשאיבה הראשונה היו 5, מתוכן 3 בשלות ונוצרו 2 עוברים. ולפעמים לא צריך יותר מזה

למעלה