עדכון

Glossy2

New member
עדכון

שלום פורום יקר. לפני חודשיים נכנסתי לכאן לאחר שראיתי את ביתי בת ה-7 חוטפת התקף בפעם הראשונה. הייתי היסטרית לחלוטין וחשבתי שהשמיים נפלו עלינו אבל מאז אותו שבוע מקולל עברנו בדיקות שיאבחנו שלבתי יש אפילפסיה רולנדית. הרופאה הציעה להתחיל לקחת תרופות באופן מיידי בגלל דחיפות הנתקפים (באותו שבוע היו 4 התקפים) אך אני ביקשתי להמתין שבועיים כדי שנוכל לחזור לסדר יום נורמאלי ושהצלחת מאותו שבוע. יש לציין שההתקפים קרו רק בשלב ההירדמות. לאחר מחקר באינטרנט הערכתי שההתקפים נגרמים מחוסר שינה ולחץ. באותו שבוע רצנו בלילות בין בתי חולים וערכנו בדיקת EEG בחוסר שינה. מאז עברו חודשיים נטולי התקפים ואנחנו מאוד מאושרים. אנחנו מאוד מקפידים על שעות שינה ומקווים שהאפילפסיה תעבור לבד כשהיא תגדל כמו שהרופאים מעריכים. המון תודה על התמיכה שלכם.

הצלחה ובריאות לכולם

דובי1401

New member
שלוווום

קודם כל אני מאוד שמחה בשבילכם ובשביל ביתך עוד יותר... יש משהו שלא כל כך הבנתי, היא התחילה עם כדורים או לא ? היא מאוזנת בגלל הכדורים או בגלל שאת מקפידה על שינה איתה?

Glossy2

New member
היי דובי

אני לא נתתי לה את התרופות. ביקשתי מהרופאה להמתין כי התדירות הפתאומית של ההתקפים נראתה לי לא הגיונית.
ההתקפים פשוט הפסיקו לבד. אני מניחה שזה עוד יכול לחזור מדי פעם אבל כרגע היא לא לוקחת תרופות. לשאלתי, הרופאה ענתה שכדאי לקחת תרופות אם יש יותר מהתקף אחד בחודש. מאוד מקווה שלא נצתרך.

דובי1401

New member
הבנתי..

נשמע טוב, ואני באמת מקווה שזאת רק תקופה קשה שעוברת... מקווה שתמשיך בדרך הזאת ותקפידי על השינה ... :)

פלג מים1

New member
חטפנו את זה יחד :)

קראתי את ההודעות שלך לפני חודשיים, גם הבן שלי (5) התחיל בדיוק עם ביתך, אצלנו היו שני התקפים (בהפרש של שבועיים) וזה אכן מבהיל נורא. אצלנו התקף אחד היה בהירדמות והשני בהתעוררות.
אנחנו כן התחלנו טיפול תרופתי ומאז שקט, גם אני חושבת שהיה קשר ישיר לעייפות וגם אצלנו העריכו שיעבור בהמשך.
אני לא מפסיקה לחשוב על זה, חרדה מההמשך. שיתפת את המורה שלה? את האמהות של החברות שאליהן היא הולכת אחה"צ?

למעלה