עדכון...

מירבb

New member
עדכון...

המשך מההודעה הזו.

אז מה חדש? אנחנו כבר נשואים וסוף סוף אזרתי אומץ לדבר איתו עליה.
הוא באמת לא דיבר איתה הרבה לאחרונה ואמר שהוא גם ככה מדבר איתה פעם בכמה ימים, לא להרבה זמן, אז מה הבעיה?.
אמרתי לו שכל הקשר הזה לא נראה לי תקין, שעצם העובדה שיש אישה (אמנם נשואה) שאומרת לו בשיחת טלפון: "בעלי מספר אחת, אתה מספר שתיים" זה ממש לא תקין. (זה משהו ששמעתי ממש ממש במקרה, לא מצוטטת לשיחות שלו, דבר כזה רק היה מעצבן אותי יותר).
הוא אמר שהוא לא מבין מה פסול במה שהיא אמרה ושזה בסך הכל אומר שהוא חבר טוב. אמרתי לו שלא מדרגים חבר טוב באותה משבצת של בן זוג, בן זוג כבודו במקומו מונח. ואם מישהו היה אומר לי "אשתי מספר אחת, את מספר שתיים" הוא היה מתחרפן. הוא טוען שהוא לא היה.
אמרתי לו שזה נשמע מהצד שהוא מפלרטט איתה, הוא כמובן נפגע מאוד ולא הבין איך אני יכולה להגיד דבר כזה בכלל.

רבנו ממש שעות, עד לשלב שנמאס לי. אמרתי לו שהבעיה היא בי, שהוא לוקח אותי כמובן מאליו, שהוא רגיל לכך שאני כל הזמן זמינה אליו. אז אהיה אדישה יותר אליו ופשוט אהיה פחות בבית, כך הוא גם יוכל לנהל איתה שיחות מבלי שזה יפריע לי (כי זה מפריע לי גם אם הוא מדבר איתה בחדר אחר). הוא לא אוהב את הרעיון, אבל לא רואה שום פיתרון אחר. האמת, גם אני לא.

מה לדעתכם אפשר עוד לעשות או שפשוט להיות פחות בבית יפתור את העניין? ("יפתור" הכוונה לפחות יפריע לי)

תודה

סטנגה Joe

New member
שאלה

אם את באמת מסוגלת להיות פחות זמינה ,פחות מובנת מאליה או שזה איום סרק.
כמה רחוק את מוכנה ללכת עם זה?

כשצד אחד נשען על הצד השני יותר אז ברגע שהצד השני יזוז, הצד הנשען יפול. מבינה?

seeyou

New member
תגידי לו(לא בכעס)

Anything You Can Do, I Can Do Better!

הוא כבר יבין את הרמז שלך

יוסי

יש כלבים שנובחים אך לא נושכים

ויש כלבים שקטים אשר נושיכם

אותו דבר עם גבר כזה

זה לא תלוי בו כמה שתלוי במסרים של הצד השני

V

sweetdreams

New member
הלוואי והיית מקשיבה לעצות שקיבלת כאן בפעם..

.. הקודמת, לפני שהתחתנת.

מירבb

New member
למה?

הפיתרון היחיד הוא פרידה?
יש בו עוד הרבה דברים מעבר לעניין הזה...

זה ממש מצוין!

במקום להגיע למקום כל כך טוב ביניכם שלא יזיז לך שיש מישהי שמגדירה אותו כ"מספר 2" בחייה (וזה לא אותה משבצת, אגב, אם היא היתה אומרת 1 או אפילו 1א אז זה היה אותה משבצת)

את משחקת איתו משחקים של "אני אהיה פחות בבית ופחות זמינה ואהיה אדישה". זה ממש מתכון מעולה לחיי נישואים טובים ולזוגיות מאושרת!

לא קראתי את ההודעה הקודמת שלך
אבל אם חיכית עד שתהיו נשואים כדי לדבר על משהו שהפריע לך אז... זה לא מאוד חכם.

מירבb

New member
עדכון 2#

דיברתי איתו עליה גם לפני, אבל פתחתי ממש את הנושא אחרי. הוא ידע שהקשר מפריע לי גם לפני.

בינתיים הוא אמר שאם היא תזרוק כל מיני הערות לא במקום, אז הוא יתעמת איתה. בזה הסיפור נגמר מבחינתו.
אני באמת לא יודעת מה להרגיש, במיוחד לאור העובדה שהוא לא רואה מה לא בסדר בקשר. חוץ מזה שהיא רוצה לחגוג איתו שהיא מכירה אותו 10 שנים, כאילו שזה יום נישואים או משהו /: (יש לי חברים יותר מעשר שנים, מעולם לא הרגשתי צורך "לחגוג" איתם את המאורע)

אייבורי

New member
פקק

ראשית את לומדת שהחיים אינם סימטרים
מה שמחרפן אותך לא חייב לחרפן אחר.

אם מישהו היה אומר על זוגתי שהיא עבורו מספר 2 אז מה ?
גם אותי זה לא היה מחרפן
ואצל הדודה אני מספר 1 כשבעלה בחול ואם אני בחול אז אני מספר 1 בחול. (לכל חובבי הפיגמות)

שנית, את עושה מלחמה כמו ביזון הרים עצבני במקום ללוש את בעלך בעדינות עד שיהפוך בצק רך ונעים.
אני מקווה שלמדת שלריב שעות עם בעלך זה אידיוטי לגמרי

מירבb

New member
אכן למדתי...

ומסתבר שלנסות להתרחק זה לא הפיתרון.
פשוט הוא גרם לי להבין שהוא רוצה לשמור איתה ועם בעלה על קשר, היא חיה באיזשהו סרט שהם חברים הכי טובים בזמן שבמציאות היא רק עוד אחת מהחברים שלו. אמר שאם היא תבוא ביציאה שלא במקום, אז הוא יתעמת איתה..
בזה נגמר העניין, בהבנה שהיא לא משמעותית בחיים שלו (ושלנו) והוא לא משתף פעולה עם כל מיני רצונות הזויים שלה.

עדי3592

New member
ברור שיש שם רגש גם מצידו

הם היו זוג, היא אקסית. זה גם לא מכבד אותך, זה ברור שזה לא רק היא, גם הוא מרגיש משהו לכן הוא מוכן להסתכן בריבים איתך ותחושות רעות איתך בשביל ריגוש וניצוצות איתה. אני חושבת שזו מלחמה אבודה מראש. על רגש אי אפשר לשלוט, והוא לא מכבד אותך זה כבר גרוע, האיומים שלך הם סתם כי נראה לי שיהיה לו כייף שאת תצאי ללמוד בערבים והוא יהיה חופשי, נראה לי שאת צריכה לקבל את זה, גם אם תצליחי ע"י ריבים אינסופיים לגרום לקשר הזה להפסיק - יצוץ קשר אחר, רק כי הוא לא מכבד אותך ואוהב את הריגוש...

למעלה