עדכון:

eranmc

New member
עדכון:

1. לרואי (למה לא רועי?) בעיקר - מכיוון שאתה כותב את ההודעות הכי ארוכות (ומעניניות) ומכיוון שלפעמיים אתה נתקל בדבר שההודעה לא הועלתה יש כפתור חדש "העתק לקליפבורד" . פשוט לפני כל הודעה ארוכה תלחץ על הכפתור וזה יעשה לך העתקה של כל תוכן ההודעה. :) 2. חדשות עצובות -
Michael Jackson is angry that a charity single he made was shelved by his record company. He recorded the track called "What More Can I Give" with stars including Mariah Carey and Ricky Martin. It had been intended to raise money for the victims of the September 11 attacks. Marc Schaffel, who produced the single, said Jacko was furious that Sony had never released it. He told The Sun: "Sony Music are punishing many innocent people who would have been the beneficiaries. This is the most blatant, disgusting act of corporate greed." No one at Sony was able to comment.​
זה בקצרה אומר שמייקל עצבני שסינגל הצדקה שלו What more can I give נדחה לעתיד ע"י סוני (אתם יכולים לקלל אותם אני מרשה... סתאאאאם). הסינגל היה אמור לתרום את ההכנסות לנגפעי ספטמבר 11 (היום ד"א ארבעה ליולי - יום הולדת לאמריקה). מרק שכפל, מפיק השיר אמר שמייקל התפוצץ מזעם שסוני לא הוציאו את השיר. ד"א הפרקצ"ה של טומי מוטלה, טליה, גם השתתפה בשיר.

חחחחח ../images/Emo45.gif

@##$#$ #$@#$#$ &^%#@$@!#$ $@#%^#$^#!!!!!

ilovem

New member
וואי!

הייתי מתה לראות את מייקל "זועם"......הוא בטח כזה מצחיק שהוא כועס...כי יש לו כזו נשמה טובה שקשה לו בטח לכעוס מכל הלב...

חחחח

מזכיר לי איזה אחד מהטלנובלה יאגו. הוא תמיד היה שקט כזה, ואז הוא התעצבן וצעק זה, זה כל כך מצחיק!

eranmc

New member
טליה...

א. מהנחסיות שאמא שלי רואה בויוה. היא משקחת ב"מריה מריה". ב. היא אישתו של טומי מוטולה. הגרוש של מראיה. ג. היא האקסית של האקס של מראיה. ד. היא כוסית ואחלה זמרת וגם שחקנית!! אם תרצו אני אעלה תמנהו שלה היא מזכירה את רמאיה בעצמה.

למעלה